Dagene går virkelig fort.. De siste dagene har bare vært over middels hektiske og jeg skjønner ikke hvor timene blir av.. Jeg venter på at ting skal roe seg.. Men gjør dem noengang det.? Hehe.. Eksempel på en av mine siste dager..:


1. Dratt til tannlege med Martine
2. Beiset halve verandan (var det jeg rakk på 1 time)
3. Sykehusbesøk for Matias
4. Fotoshoot (3 timer)
5. Hente barn hos besteforeldre og legge dem
6. Ta siste strøk med maling på dører og karmer hos Martine (FERDIG.. JIPPI)
7. Redigiere Bilder helt til øynene omtrendt faller sammen av seg selv..

Okey dette var en veeldig hektisk dag.. Men de siste dagene har omtrendt bestått av et ærend etter et annet.. I dag var vi også i kontraktsmøte.. Så da fikk vi skrevet under på at vi overtar dette huset og kjøpere av Gravaveien fikk signert. Bare noen uker igjen så eier vi dette huset og kan baare se fremover :)

Imellom slagene har jeg prøvd å ikke glemme heeelt det sosiale.. Selvom jeg kunne tenkt meg og vært hos Anne dag og natt i denne tøffe tiden strekker ikke dagene til.. Og i grunn har Anne også vært opptatt med sitt, så da går det litt begge veier. Men vi har jo vært endel sammen og prøver å få til å treffes nokså ofte.

Og her om dagen dro vi til Valle, et sted som betyr mye for Anne.. Vi koset oss langs vannkanten. Spiste noe mat og tok en is.. Valle på sitt beste!

Jeg vet dagene er tøffe for fine tapre Anne, men de gangene jeg klarer å lure frem et smil varmer det hjerte mitt mer enn noe annet. Det er viktig å både kunne føle glede, men også sorg i denne tiden.. Så litt av alt liker vi :)

Jeg hadde jo burdag her om dagen så Anne pøset på med en gave etter en annen.. At hun i det hele tatt har tenkt på dette oppi alt er jo helt utrolig. Fikk så mye fint, og ikke noe tvil om at hun kjenner til min smak..:)

Matias var med siden han er hjemme med meg frem til august. Han koset seg i solen med smootie. Han prøvde også ut en bil som beveget på seg når man la på penger. DET var gøy det.. Han har nemlig fått sansen for ratt og biler i alle slags størelser. Gøy!

EN hyggelig formiddagstur med en herlig jente! Nå ser vi frem til jenteur til Alania i juli.. Bare meg og Anne..:) DET blir en opplevelse, det er jeg helt sikker på!

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Valletur

  1. En herlig tur <3 Så glad for at jeg har deg snuppa … =) Og jeg gleder meg heeeelt villt til Alanyaturen!! Reisefeber til tusen…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *