Da fikk jeg litt tid til å vise dere et lite bilderas fra vår 17 mai :)

 Barna er klare for å gå i tog.. Martine har med 17mai paraply i tilfelle regn :)
 Kristoffer er klar for å bære bane.. Mens Matias igrunn veldig gjerne ville holde i tauet..:P
Kristoffers to brødre og hans mor kom for å se de herlige barna gå i tog.:) Det samme gjorde deres mormor, bestefar og oldeforeldre..:) Det satt vi stor pris på!
Alle sammen ble med hjem til oss.. Her er mine herlige foreldre ved middagsbordet. I år ble middagen såpass lettvindt som pølser med alt av tilbehør.. Vi har egentlig som tradisjon å ha opp partyteltet og grille masse god mat. Men pga flyttingen var verken partyteltet eller det store utvalget på plass. Vi kommer tilbake sterkere neste år!
Matias koser seg med lompe..:) Mens onkel Aleksander hjelper til :)
Til dessert hadde min mor laget nydelig 17mai bløtekake :) Ellers serverte vi oppkuttet frukt, fruktsalat, coockies, is og litt annet småtteri :)
Martine og Matias med sine fine og spreke oldeforeldre.. Matias var ikke i bildemodus! Men bilde ble det. Koselig å ha :)

Min fine 17mai mann :)

Meg og min mor. Mamma i bunad. Meg i kjole fra b-young

Som dere sikkert forstår er det mye på planen om dagen. Så i år droppet vi rett og slett hele borgertoget og turen til byn. Vi slappet av hjemme :) Og kvelden tilbringte jeg med jobbing i huset for å få det klart til fotograferinger dagen etter.. Litt rart å avslutte denne kvelden slik.. Vi er vandt til å være med venner på kvelden.. Men godt å få huset ferdig å :) Dette bilde viser en velykket 17mai :)

Når gjestene dro var vi alle så slitne at Kristoffer og Matias faktisk sovnet på sofan! Matias har igjen en dårlig periode så han er ikke helt pigg.. Vi har ringt leger, sykehus osv.. Noe hjelp har vi fått men alt for lite.. Det er slitsomt å ikke nå frem når vi vet så godt prosedyren vi må følge for å unngå at han blir skikkelig dårlig på nytt! Men nå kommer en ny uke, og da skal jeg og min svigermor stå på og få frem litt rutiner på Matias sine dårlige perioder.. Men det tar på alt dette..:/
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Vår 17 mai

 1.  Takk for det Linn =)

  Ja, dagene er litt tøffe nå.. Men hva kan man gjøre..? Vi kommer liksom ingen vei med noe som helst.. Ja vi får håpe sykehuset plutselig får tida til å prioritere oss litt..

  Klem tilbake :D

 2. Hehe ja, er jo såklart enig i den :) Verdens fineste i mine øyne <3 Ikke rart jeg falt pladask når de fine øynene kikket inn i mine ;):)

  Ska videreformidle det jeg. Blir han nok glad for å høre!=)

 3.  Takk for det =)

  Neida, jeg har en storebror som er 3 år eldre enn meg. Like gammel som mannen min Kristoffer =) Han jobber nokså mye så det er ikke alltid han får vært med på eventer osv. Men har lagt ut bilder av flere ganger før ;) Men er nok en stund siden nå ;)

 4. Du har verdens kjekkeste mann, skjønner du er stolt av han! guud hvor kjekk han var :)

 5. Så mange fine bilder,flott familie :)
  Var koselig å se dere i toget,så fine atte!

  Leit å høre at lillebror sliter enda :/ Stakkars lille gutten,og foreldrene som står maktesløse igjen.
  Håper virkelig dere får litt mer hjelp og svar fremover!
  Stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *