I motsetning til andre ferier jeg har hatt har jeg denne gangen lagt macen hjemme. Jeg er aktiv på instagram og snapchat så om dere ønsker oppdatering følg med der (veronikadoli). 

Litt mobilblogging kan jeg likevel prøve å få til. Jeg er egentlig ikke så glad i å blogge fra telefonen da jeg føler det ikke  blir god nok kvalitet på innlegget.  Men slik får det bli de neste 2 ukene. 

Nå er endelig båten klar for bruk. Vi gjorde båten sommerklar på bare 2-3 dager, noe man vanligvis bruker flere uker på.  Puh! Godt å endelig kunne nyte litt ferietid nå. Vi tok båten ut til en rolig og nydelig holme her i fjorden. Det morsomme er at det var på denne holmen Kristoffer og jeg hadde vårt første kyss for 11 år siden  (om 2 dager!). Vi fikk kjenne på idyllen over å ha båt. Ungene ble raskt trygge i båten og kom seg fint ut og inn av båten. Martine fløt rundt på en bademadrass, mens Matias gikk rundt på båten med en oppblåsbar krokodille i bånd. Ungene vasset på stranden og fisket krabber på fjellet. Vi grillet deilig grillmat og koste oss med solnedgangen. Klokken ble mye og vi avsluttet kvelden med å mate svaner kl 23 på kvelden. 


Dagen etter dro vi hjem for å forberede campingtur til Daftø. Vi skal endelig besøke Line Merete og familien igjen, og denne gangen skal vi til deres ferieparadis. Vi gleder oss! 

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *