Vi er kommet til søndagen, og snart er nok en helg over. Som dere skjønner er det ingen fødsel på gang enda. Men jeg kjenner på kroppen at det ikke er så alt for lenge til. Det vil si, at jeg merker det kun er dager/uker igjen. For alt jeg vet kan jeg jo gå over tiden. Jeg kjenner masse modning»smerter» hver dag, og det er så spennende. Når «smertene» kommer er det liksom bare å vente på at dem enten skal dabbe av, eller ta seg opp. Tenk, en dag gir dem seg ikke. Nei, da øker de på og fødselen er i gang. Fy, så spennende dette er..

Bilde fra fotoshoot hos Wenche :)

Så klart er disse siste dagene før termin litt tyngre enn vanlig, men jeg prøver å være litt i aktivitet og nyte disse siste dagene. Skal jeg kun sitte hjemme og vente på at noe skal skje kan det fort bli tungt og kjedelig. Så i går tok jeg, Martine og Kristoffer en tur til byen. Det var barnas dag, en fast tradisjon her i Porsgrunn. Det er alltid like koselig.. Med barnetog (der de har kledd seg ut), leker, tivoli, musikk, underholdning hele dagen osv.. Martine fulgte ivrig med på toget og danset til glede da korpsene kom. Tenk, neste år skal min lille snuppe gå i toget.. Kjente det presset en tåre på, bare av tanken.. Huff, ja disse overfølsomme gravidhormonene..

Her kommer en av barnehagene. Herlig å se alle de søte barna og foreldre som er utkledd de herligste kostymene. Tema i år var eventyr om jeg ikke tar feil.. Hver barnahage velger da ut et eventyr som de kler seg ut med..

Etter å ha tuslet litt i byen dro vi på down town for å se etter gave til Rebekka. Jeg hadde SÅ for meg hva jeg skulle kjøpe, men fant det ingen steder. Så til slutt gikk vi for å kjøpe et service til 6 stk som jeg viste Rebekka ønsket seg. Men som vi fant ut at mange andre også hadde fått med seg. Haha! Så da får hun bytte litt, siden hun ønsket det i 2 farger. Haha. Klokken seks var jeg ganske sliten etter konstant gåing fra kl 14 til 17.30. Er det kanskje en liten del av meg som ønsker å få i gang fødselen her..? Hehe..

Martine satt på skuldrene til pappa, mens hun fulgte ivrig med på toget..

Vi tok med oss reisesengen og dro videre til Rebekka. Der feiret vi dobbeltbursdag for Rebekka og Yuly som ble 22 og 23 år. En veldig hyggelig kveld, med mange koselige mennesker. 4 barn koset seg sammen før dem etterhvert la seg i hver sin seng og sov fint hele kvelden. De voksne koset seg med mat, kaker, quiz og masse skravling. Deilig med slike kosekvelder..:):)

Bursdagsjenta mii Rebekka!! :)

I dag er det søndag og jeg våknet opp med ekstreme bekkensmerter, hodepine og kvalme.. Huff, ja alle dager er ikke like.. Men etter litt avslapping og familiekos ble det bedre..:) Resten av dagen skal brukes med familien før det er barnehage og jobb på mine to kjære fra i morgen.. Jeg har en hel uke fri foran meg, som jeg skal NYTE! Og jeg tenkte kanskje å prøve ut litt kjerringråd, sånn bare for moroskyld.. Ikke vet jeg om det hjelper, men det er jo spennende å se da. I tillegg blir det jo nydelig med nyvasket hus og vinduer osv før lillegutt kommer..:)

Flinke Linn tok et par bilder av meg og min familie i konf til mitt søskenbarn..:) Hihi, koselig!

Hvordan har din helg vært?.. Ha en flott dag videre!:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Vår helg

 1. Utrolig fin blogg:) Hvor har du kjøpt den kjolen? Skal i bryllup i august, og som gravid er det ikke mange kjoler på markedet:)

 2. Næmmen,fødte ikke du i natt a? :p
  Var jo det jeg drømte *fnis*

  Kommer nok snart skal du se tuppa :)
  Spennende!

  Du får blogge om kjerringrådene da,moro :)

  Jaaa,mange søtnoser i toget i går,herle,det er så stas!
  Ble så rørt over å se trollungen min,så stolt og flott <3

 3. Hørtes ut som en koselig helg ;)

  Husk på å hvile mye også. De sier at man kan sove seg til fødsel også. Det er når kroppen slapper helt av det setter igang, og man trenger virkelig kreftene til fødselen :)

  Kos deg med en uke fri og avslapping og kanskje litt testing av kjærring råd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *