Velkommen inn i vår julestue…

Nå har det endelig blitt jul hos oss også! Jeg har henget litt etter her hjemme føler jeg siden jeg har slitet endel med «utmattelse» etter jeg var syk. Men sakte og sikkert kommer kreftene tilbake og jeg får mer og mer energi og overskudd. Så nå har jeg fått ryddet og vasket ned huset.. Og julepynt er kommet opp… Bildene er tatt i mørket med tente lys så kvaliteten er IKKE noe å skryte av.. Men bilder skal dere få se anyway!

1 desember ♥ Denne tiden er SÅ koselig..

Her mangler det en prikk over aèn.. Det skal stå håp.. *fikse..*

Og her skal det settes 4 kubelys.. LITT henger jeg etter enda..:P


Har du pyntet til jul? Pynter du med rødt? Sølv..? Gull? Kun hvit..? Hvordan er din måte å pynte på..?

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Vår julestue :)

 1. Så utrolig koselig det så ut! ‘Julestemning’ :-) Jeg pynter faktisk med lilla! :-D Yndlingsfargen min og så synes jeg det er så behagelig og koselig det og :-) Jeg har ikke så mye rødt da det ikke er helt min farge her hjemme, hehe :-)
  Jeg synes du er kjempeflink som har pyntet og ordnet så mye allerede! Jeg har ikke to barn eller engang ett barn enda og har ikke engang satt ut noe som helst julepynt, ikke engang adventslysene mine, hehe :P Så du er flink!! :-)

 2. Her er det pyntet til jul. Har brukt den pynten jeg har, og den er rød. Har ikke hjerte til ikke å bruke den :)

  Koselig du har fått det i stua :D

 3. Så koselig julestue :) Har alltid brukt gull/rødt, men i år er jeg lei! Blir nok rødt/hvitt og sølv :) Får se hvor mye jeg rekker i år :P

 4. Koselig! :) Så bra at formen og energien har tatt seg opp. Tenker det var deilig å få vaskarundt og pynta litt :) Vi har så langt bare hvit/sølv og sinkjul, men om et par uker så tenker jeg at jeg inviterer den røde julen inn i hus. Det er noe med tradisjonen og julestemningen. Synes det er fint nå også, men får ikke julestemning uten det røde merker jeg :P Kan hende jeg blir så inspirert av andres røde jul at jeg ender opp med å pynte enda tidligere med rødt også, hihi :)

 5. Så koselig stua di var nå :)
  Her pyntes det med mest hvitt,grått og sølv,med innslag av rødt!
  Så fort lønningen er inne,er det ut å handle mer,jipppiiiii :)

 6. Jeg pynter med en blanding av sølv og rødt. Ellers er interiøret hvitt så det blir en salig blanding;-) men jeg liker det! Så lenge man selv er fornøyd! Men jeg begynner nok ikke før eksamen er pver 9.desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *