Da var snart siste dag av påsken over, og hverdagen venter.. Jeg må si jeg har nytet disse fridagene til det fulle med familie! Som jeg har skrevet tidligere har hele påsken blitt brukt til hagearbeid. Vi har holdt på fra morgen til kveld…

Måle, merke av, grave, måle på nytt, gjøsle, plante og dekke med jord.. Tror mannen ble litt lei på slutten..

Bare det å rive opp gress, og plante 160 tujaer tar jo sin tid. Men grunnen til at vi har brukt ekstra lang tid er jo fordi vi samtidig har gjort mange forandringer.. Jeg tenkte i dag å vise dere litt bilder fra våre dager i påsken, mens hagebilder skal jeg prøve å få lagt ut i morgen. Vi rakk det akkurat! Kristoffer holder nemlig på med å sette i siste tujaen nå..

Nå holder det med tuja..

Men vi blir ikke arbeidsledig fordi. Men vi har kommet et godt stykke på vei, og resultatet blir jo bare bedre og bedre. Nå gleder vi oss bare til det kommer blomster og blader på alt i hagen. Når ting blir grønt, istedet for brunt og grått..

Solstråla vår..

Vi har jo vært så heldig å hatt strålende sol hver dag i hele påsken. Noen dager har vi måttet gå med genser, mens andre dager har fler kastet skjorta! Martine er virkelig et sommermenneske, og vil gjerne kaste skjorta selvom det er 10 grader.. Det å ha på en genser eller lue er jo helt forferdelig.. Her går det helst i t skjorte eller bar overkropp. Helt til mamma setter en stopper….

Martine soler seg i de nye hagemøblene i sola

De siste dagene har vi vært så heldig å hatt besøk av svigermor og Kristoffers bror Mats. Svigermor har hjulpet til med plantingen, mens Mats har underholdt vesla.. For selv om hun koser seg her i hagen, blir det jo litt kjedelig i lengden.. Så da var det moro med litt lek og input fra onkel Mats…

Alle skal være med på trampolina. Dette er høydepungtet. Her med onkel og farmor..

Lek og kos med onkel er morsomt!

Martine og onkel har vært på sykletur, noe som er veldig moro! Martine er så flink til å sykle alene nå også

Som skrevet tidligere har vår lite sjenerte og meget sosiale Martine vært på besøk hos de fleste naboer. Hun har også fått hilse på alt fra katter til hunder.. Da kommer det gledeshyl hver gang..

Vi har grillet og koset oss med god mat hver dag denne påsken. Jeg har hjulpet til noe i hagen, men har vel skjønt ettersom dagene går at jeg burde gjøre mindre og mindre.. For det straffer seg når kvelden/natten kommer. Men jeg vil ikke gå glipp av noe, så imellom mine pauser/opphold har jeg tatt med meg en stol å sett på. Kanskje litt proviserende for dem som jobber *fnis*.. Men så er jeg iallfall ikke usosial? Så får jeg med meg utviklingen. For den er jo så moro å se!!..

Kjekt med en stol..:P

I dag startet jeg dagen med å bli med ut i sola.. Vi fikk et lite besøk av mine foreldre som kom fra ferie. Etter dette merket jeg at kroppen virkelig trengte å slappe av.. Så i dag har jeg lyttet til kroppen og ladet opp til morgendagen. Da er det fysio, jordmortime og skole.. Jipppi?

Martine har fått påskeegg!:)
Martine kobler av med ipod. :P

Hvordan har du tilbringt din påske?

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Vår påske *bildras*

 1. Så fint det blir hos dere! Virkelig! Og for en herlig jente dere har, hun er jo så blid :) Skjønner at du har lyst til å bidra. Men det gjør du da jo, du er jo i full jobb med å produsere et barn! Du må passe på deg selv! Men ser da ut som du er til å bidra tross bekkenplagene dine. Lykke til på skole, fikk en sønn mens jeg gikk på skolen i fjor, og man får til det man instiller seg for! Lykke til med innspurten, og gled deg og nyt ferien som faktisk ikke kommer om så lenge. :D

 2. oioioi så masse dere har fått gjort i påska da :) ser ut som dere har koset dere masse i det nydelige været :)

  Må få tatt meg en tur snart å besøke dere.

  gleder meg til å se før og etterbilder fra hagen Xd sånt er jo så morro! :D skulle jammen ønske jeg hadde en liten hageflekk selv. men Her må jeg nok til med potter og bed.:)

  ønsker deg masse lykke til i morra med fysio, jordmor og skole.

  jeg har sakt det før og jeg sier det igjen vero, du er helt utrolig fantastisk flink! :)

  masse klemmer fra oss på stathelle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *