Da var endelig alle veggene i spisestuen fylt opp. Om jeg er helt fornøyd enda, vet jeg ikke.. Vet med meg selv at jeg kommer nok til å forandre endel før jeg er helt fornøyd..:) Dette rommet har en gammeldags sjarmerede stil. Fargene går i hvit og brunnyanser.. Varme og gode farger..:)

 På den ene veggen har jeg to bilder som hører sammen. Greinen forsetter fra det ene bildet til det andre..:) Stilig? Bilder fra ikea :) Nye gardiner fra kid..
Den andre siden.. Mange «gammeldage» skatter :) Evighetskalenderen jeg kjøpte her om dagen henger helt til venstre.. Tallerkenhylle med hjemmelagede knagger. Hjerteknagger med hageredskaper.. Og vitrineskap som jegt har malt.. Se HER
 Her har jeg satt på stang + knagger selv fra ikea..:)
Som dere ser er spisestuen ved siden av kjøkkenet..
Inni vitrineskapet har jeg lys fra ikea. Godlukt fra kremmerhuset. Pluss ramme og bilde fra kremmerhuset
Spisestuen malte jeg selv i desember i fjor. Se HER. Nå har jeg pyntet litt med hærlige stettfat med sjokoladekjeks i..

For øyeblikket er det brune brikker på bordet. Dette varierer veldig.. Er veldig glad i å ha en løper med litt farge på. Innholdet i hva som pyntes med på bordet skiftes ut hele tiden :) Har også tenkt endel på å få inn ett vitrineskap. Rommet ser kansje litt lite ut på bildene, men er nokså grei str på det. Har også tenkt litt på å ha en stålampe i ett av hjørnene.. Så vi får se!:)

Family lerret + den hjemmelagede klokken jeg fikset litt på for en stund siden. Se HER

Dette er iallefall min spisestue nåå :)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Vår spisestue..

  1. Den er kjempe flott!
    Du er så utrolig flink til å innrede!

    Den evighetskalederen er kjempe smart!

    Er det den klokka du tok inn bilde i selv? Syntes å huske du hadde bilde av martine inne i en klokke ? kan det stemme ? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *