For ett hærlig vær vi har om dagen alså! Blir i skikkelig godt humør.. Med dette hærlige været og denne flotte tiden på året kan det vel ikke være annet enn fordeler…. Eller…? POLLEN.. Den er ikke en fordel. På denne tiden av året sliter mange noe fryktelig med all pollen som kommer. Jeg har heldigvis ikke vært noe storallergiker mot pollen, men de siste årene har jeg reagert litt. Min kjære på den andre siden har vært svært så plaget i perioder, men heldigvis finnes det tbl mot dette. Når min kjære var liten var han nokså plaget av pollen, noe det ser ut som Martine kansje har arvet… Etter hun har sovet litt ute i vognen på formiddagen er øynene fulle av gul gugge, nesa renner og snuppa hoster og nyser. Vi får se det litt ann fremover nå hvordan hun regarer da. Om dette bare er en liten periode, eller om hun faktisk er veldig allergisk.. Får håpe hun «vokser det av seg»..:) Er du allergisk mot pollen?

Jenta mi litt allergisk..

Må også fortelle dere lesere litt om den hærlige utviklingen til lillemor i huset. Nå ser jeg virkelig at hun ikke lengre er noe «baby».. Hun er en skikkelig 1åring. Rart hvor stor utvikling og så stor forandring det er på dem små bare det første året.. Hun er velddig aktiv, det er helt sikkert. Hun er overalt og skal utforske. Hun går ikke selv enda, men reiser seg hele tiden etter gåbilen osv å tusler bortover. Hun står selv innmellom, men liker best å støtte seg med magen inntill bordet. Juksepave! Hehe. Vi har en nabo her som har hund, og hver gang hun hører den bjeffe roper hun: «Vovva!!». Så krabber hun i full fart bort til døra (som står åpen som regel) og peker bort på voffsen..:P Spør jeg henne om «hvor vovva er» så peker hun bort på hunden. Flinke jenta.. Er det noe Martine har en stor lidenskap for er det bading. Så fort vi kommer opp i andre etg krabber hun bort til badekaret, reiser seg opp ved det, peker ned i badekaret og sier: «bade,bade,bade!!». Når hun får lov å bade storkoser hun seg og leker og plasker. Hun går jo også på babysvømming, noe hun har stor glede av. Når jeg spør Martine om hun vil opp løper hun bort i enden av badekaret og rister på hodet.. Det vil hun IKKE nei.. Det er SÅ mye som skjeer nå om dagen, og det er så hærlig å se henne vokse opp. Hun rett og slett lyser opp vår hverdag..

Martine elsker å krabbe opp trappa, så trappegrind er på plass. Dette liker hun IKKE. Så her står hun å rister i grinden å hyler..

Martine har begynt å sikle noe voldsomt igjen. Hun har igrunn aldri vært så plaget med dette. Bare litt frem til hun var ca 6 mnd. Men nå kommer det tilbake i perioder. Kansje noen jeksler på vei?

Så litt oppdatering om min form.. Jeg hadde trodd og lest at operasjonsdagen var vondest, og etter dette ville formen bli bedre og bedre. Det viste seg å ikke være tilfelle. Operasjonsdagen var jo nydelig i forhold til de siste dagene som har vært nå. Smertene har vært helt grusomme, når smertestillende har gått da vell og merke. Jeg fikk jo voltaren i tbl form, men dette fungerte ikke.. Jeg fant ut da senere at den kunne ha forskjellig virkning avhengig av hvilken form man tok den i. Så da ble det tilbake til den samme gamle dritten. Bokstavlig talt. Æsj.. Noe som også har ført til vonde magesmerter.. Så hver morgen er jeg rett og slett ikke mennekser før kl er rundt 13.00. For når jeg våkner har smertestillende gått ut, og magen er vond. Ikke lett å få i seg smerestillende da nei. Men det har blitt en rutine for meg å holde senga til smertestillende fungerer og til magevondten har blitt bedre. Men nok om dette.. Smertene ble værre og værre. Men forhåpentligvis blir de bedre fremover nå. Nå er det jo 8-9 dager siden operasjonen.. Jeg merker på kroppen at den mangler mat og vitaminer ja.. Jeg er slapp, blek og daff. Noen kilo mindre er jeg også. Men dem kommer nok fort på igjen når mitt vanlige kosthold kommer tilbake..:) Vell, nå ser jeg bare fremover til bedre dager og mindre smertestillende..:)


Rislunch, risgrøt og smørgrøt har det gått mye i om dagen. Det er deilig.. Gutten min var så snill å tok stavmixeren i risgrøten de første dagene så det ble lettere å få ned.


I går fristet det så syykt med kake. Så avgårde på meny dro vi å kjøpte inn bløtekake. Fytti hvor godt det smakte.. Men gleden var ikke lenge. Dårlig i magen ble jeg, og har vært det helt til idag tidlig. Mye is går det også i om dagen ja..

Når mamman spiser mye is, så må jo lillegull få is å..

Pasta med ostesaus er noe gutten min laget her om dagen. Det fikk jeg lett ned + at det var så mildt at det ikke svidde i halsen. Så det er noe jeg kommer til å lage mer av. Bare tygge det godt da såklart

Ellers om dagen er det faktisk bare 2 mnd igjen til vår bryllupsdag. Har maange baller i luften om dagen, og mye forberedning å gjøre. Nytt lokale er nå booket, men mange nye utfordringer er kommet. Rett og slett fordi vi er «for sent ute».. Gaah.. Igår signerte vi papirene. ååh *sukk*

Jeg skriver under på at Kristoffer kan få mitt etternavn
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Våren er her, men med den kommer det en ulempe..

 1. Jeg er små allergisk og i fjor sommer merket vi at Kristian var litt allergisk også :(

  Så blir spennende å se hvordan han reagerer i år.

  Han er jo atopiker, så da her han større sjanse for å få allergi :( Men men, vi får bare gjøre det beste ut av det :)

  Martine er så hærlig ;)

  God bedring til mamma’n i huset ;)

 2. Får virkelig håpe Martine vokser allergi’n av seg! Jeg har sliti i alle år, spesielt som liten. Og nå de to siste åra har jeg jo vært innlagt omtrent! Merker nå at at slår ut for fullt igjen og håper jeg slipper det h**** jeg hadde ifjor ass! Huff.. Pollen er no driiit!

 3. Å,får håpe hun ikke er allergisk da! Er jo så slitsomt. . .
  Selv er jeg ikke storallergisk. Klør og renner litt i øya på de verste dagene,heldigvis.

  Ja nå er hun virkelig STOR jente! :)
  Så moro at hun begynner å nærme seg det store stadiet,å gå. . .
  Tar nok ikke lange tiden før hun «glemmer» seg og går littegranne ;)

  Hm,kan nok høres ut som om 1 års jeklsene melder sin ankomst snart. Får håpe dem kommer opp fint,og uten noe trøbbel.

  Ønsker deg og din herlige familie en FLOTT helg under solen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *