Nå er snøen endelig borte.. Blomstene har begynt å spire i hagen. Vinterjakka er lagt bort. Ja, nå er det vår!

Det finnes faktisk ikke ett eneste spor av snø i vår hage eller gårdsplass lengre. Det er deilig det! Nå har vi våren i møte, og jeg er spent ja. Jeg er spent på hagen og alle beddene. Hvilke blomster som kommer.. For vi har jo ikke bodd her en eneste sommer enda. Vi flyttet jo inn 1 september i fjor, så da fikk vi ikke med oss så mye av blomstene. Men det er mange bedd her, og dem som har bodd her tidligere har vært veeldig glad i blomster og hage! De vi kjøpte huset av hadde kun bodd her ett år, og dem innrømmet ærlig at dem ikke hadde vært så flinke med å vedlikeholde hagen. Så da får vi bare se om jeg klarer å gjøre en bedre jobb..Jeg tok ett av beddene i fjor, noe som tok laaang laang tid. For der var det ikke gjort NOE på en god stund. Det beddet ser flott ut nå.. Men dem andre derimot. Det er så mye grass og dritt i de at jeg virkelig må sette av 1-2 dager på å få fikset opp i dem. Jeg har lovt meg selv at jeg skal prøve meg på å de magiske «grønne fingene» i år. Så får vi se hvordan det går. Jeg syntes slikt er spennede, men jeg er ikke noe flink. MEN jeg skal prøve å lære.. Dette blir spennede.Mest av alt ville jeg begynt i dag. Men nå er det jobbing i 2 dager som står for tur. Deretter kommer torsdagen, noe jeg gruer meg veldig til. Da skal jeg operere mandlene, og blir nok liggende en stund. GAH jeg gruer meg. Snille gutten min har finni frem en sommerdyne, tatt på dyntrekk og lagt den klar nede i stua. Han hadde tenkt å ta litt fri fra jobb osv for å hjelpe til hjemme. MEN så viser det seg at det kræsjer veldig! For fra torsdag til søndag skal dem ha båtmesse på stevneplassen. Og da blir det MYE jobbing. Opprigging og nedrigging. Så med andre ord blir jeg nesten alenemor denne perioden. Men den snille familien har tilbud seg å hjelpe. Men ser jo på Kristoffer at han syntes det var litt leit at dette kræsjet så. Så han har vært god som gull å fikset opp masse i forveien da. :) Gode gutten min :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *