Igår var jeg og Martine ute å gikk tur med Lise og Emma. Vi gikk en lang og god tur på Heistad. Og gjett hva vi så.. Det første vårtegnet. Nydelig!!

♥ Blåveis ♥

Lise klarte jo såklart å tryne med vogna. Men det gikk jo heldigvis bra. Haha. Vogna tippet akkuart ikke. Hehe. Måtte jo le der jeg sto, selvom jeg prøvde alt jeg kunne for å holde det inne.

Veronika & Martine

Lise og Emma

Igår var Lisemor tilbake på tvskjermen og jeg koset meg der jeg satt å fulgte med. Likte godt episoden som var igår. Syntes da at Lise og Øyvind ble fremstilt på en god og sann måte. Så jo nyforelsket ut nesten jo! Likte godt kommentaren til Øyvind: Tenk hvis hele båten hadde vært ett såpestykke. Haha. Da lo jeg godt! Du er søt du Øyvind. Jeg likte også veldig godt at jeg ikke ble tatt så mye med i episoden da var vi på vannet. Hehe. Prøvde så godt jeg kunne å holde meg litt i bakrunn denne gangen, og det funket. Hehe. Er ikke akkuart stor fornøyd med å vise meg selv i bikini på tv liksom. Hehe. Pluss at der var i begynnelsen av graviditeten og litt oppblåst ja! Så nå er det bare å vente en uke til så er det enda mer Lise på tv. Dette er morro!!!


Sjarmtrollene

Tenk at nå er jenta vår allerede over 3 uker gammel. Hun er blitt mer våken. Vi får mer øyekontakt. Hun lager mer lyder og grimaser, og vi får mer reaksjoner fra henne. Det er så koselig det. Du smelter mammas hjerte helt der du ligger å sover i senga di, mens du lager sånne små søte koselyder hele natta ♥

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Våren nærmer seg..

  1. Har du sjekka på nettet Veronika?
    Ligger kanskje inne på skatteetaten.no sin side. Jeg sjekket der igår. Får bare igjen 700 jeg da, men bedre det enn å få baksmellen :p

    Er bare å si fra hvis du vil ha noen smykker hvertfall:) Jeg må tilfelle vite hvor langt du skal ha det da, for er litt vanskelig å beregne lengden på armbånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *