I høst kjøpte vi name it vinterdressen, og jeg må si vi er veldig fornøyd! Den virket litt stiv i begynnelsen. Men etter en vask, og litt inngåing er den blitt mye bedre.. Den holder godt på varmen, og er heelt vanntett :)

Gode dressen som Martine nå har..

Skoene Martine har brukt til nå har vært gode og varme.. Nå som kulden kommer har vi brukt ullsokker i skoene.. Men enda syntes jeg hun trengte sko som var hakket varmere.. Så da gikk jeg til innkjøp av lingo-tex. Gode og varme sko, som hun kun trenger en tynn ullsokk i om det er virkelig kaldt.. Disse er kjøpt på økonomisko, og er noe billigere enn goretex. Men dem skal jo være like gode :)

Varme og gode vintersko

Jeg fant også noen helt geniale og varme hansker på name it.. Fler her som sliter med å tre på lange hansker på dem små hendene? Og spesielt å få tommelen inn i hullet sitt.. Ett evig prosjekt her hjemme iallefall.. Men da jeg kom over disse hanskene ble alt mye lettere. Dem er med glidlås. Så man kan tre inn tommelen og legge hendene godt inni, for deretter å gli igjen hansken. Og ikke minst er dem veeldig gode og varme. Anbefales på det sterkeste!

Geniale hansker med glidlås helt inn til hendene..

PS: Alt er i nokså lik lillafarge.. :)
Da var Martine good og varm i disse kalde kuldegradene som kommer snikende på..

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Varme klær/sko til Martine

  1. Vi har også den dressen! Leah Kristine har brukt den masse de siste dagene siden vi har vært mye ute i snøen. Foreløpig har vi noen Timberland sko som hun bruker med strikkasokker, men kommer noen hard-core vinterstøvler under treet fra noen meget så gavmilde oldeforeldre :D :D :D Takk for tipset om hansker for de vi har SUGER :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *