I natt våknet Martine av at hun hadde utrolig vondt i magen. Hun lå å vrei seg lenge, før det endelig slapp taket. På morgen var i fin form igjen, og klar for barnehagen. Jeg var litt usikker på om jeg burde holdt henne hjemme, men jeg tenkte at siden hun ikke lengre hadde vondt og ikke var løs i magen skulle det gå bra. Magevondt kan jo komme og gå av mange ulike årsaker. Bare en halvtime etter at hun var levert fikk vi telefon. Martine hadde kastet opp! DA skal jeg si mammahjerte fikk temmelig dårlig samvittighet. Skulle jeg kanskje holdt henne hjemme likevel? Tok jeg feil avgjørelse? Men skulle man holdt barna hjemme hver gang de hadde hatt vondt, ville vi gått tom for egenmld temmelig raskt.

Vi delte dagen, slik at Kristoffer var hjemme med henne frem til min lunch. Etter det tok jeg over, slik at Kristoffer fikk tatt igjen litt jobb. Heldigvis har hun vært i fin form! Jeg så for meg at jeg kom til å komme hjem til ei jente som lå rett ut på sofaen å spydde og sov om hverandre. Istedet ble jeg møtt av en smørblid jente som herjet og lekte som bare det. Hun har kun kastet opp den ene gangen i barnehagen, og hun virker i helt fin form nå. Og godt er det!

Men vi fikk en veldig koselig dag sammen da! Så det kom noe positivt ut av det. Jeg har hatt noen dager nå der jeg har hatt ekstremt mye å gjøre. Både med praksis, skoleoppgave, jobb osv. Så i dag var det deilig å bare legge vekk alt annet og fokusere på Martine..

IMG_1180 IMG_1184 IMG_1209

Vi malte sammen! Først med vanlig maling, og deretter med fingermaling. MÅ forresten tipse dere om at malingen fra IKEA er den aller beste som finnes! Billig og en av de beste vi har prøvd. Martine laget overaskelse til pappa, mens jeg skrev ned noen ord. Plutelig satt vi å laget hvert vårt juletre, og plutselig gledet vi oss veldig til jul begge to. Av fingermalingen lagde vi sommerfugler og «kunstverk».

IMG_1196 Untitled

Kvelden ble avsluttet med show av Martine (i sine roller som «Thea», «Anna», «Elsa», «Kamomilla», «barnehageleder» osv..) og et langt og deilig bad. Nå sover begge barna, og jeg har endelig fått tatt et tak i hjemmet å ryddet og sortert klær. Den er jo så deilig den følelsen, når det endelig er gjort!

IMG_1222

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Varsko her!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *