Natt til lørdag tilbringte jeg hos min kjære forlover Annie. Planen var å slappe av, koble litt av med en film. Men istedet satt vi begge med kjempe nerver å øvde på taler osv… Vi fikk ikke roet oss rett og slett. Det ble vel 2 timer søvn ca… 06.45 kom taxien å hentet meg og Anne. Den kjørte oss hjem til Mette som driver brudebutikken. Der var vi frem til kl 12.30, da vi ble hentet av brudebilen. Vi var sammen med en annen brud med forlover også. Karianne og hennes datter var vår frisør og sminkør denne morgen. Vi koset oss med vin, kjeks og ost. Det gikk veldig bra, helt til 30 min før hentetid. DA kom nervene. Jeg gruet meg noe sykt til å gå opp kirkegulvet.. Men jeg kunne jo ikke trekke meg nå? Kirken holdt jo på å fylt opp i nøyaktig samme minutt…

Her stresser Anne med å finne nøkkel før vi drar avgårde til Mette. Alle bildene som ble tatt denne morgningen har Anne, og dem har jeg ikke fått enda..

12.30 kom Annes bror og en kamerat av han å hentet oss i sin flotte amerikaner. Denne bilen står som regel kun på utstilling, så vi var veldig heldig som fikk æren av å bruke den denne dagen. På vei til kirken kom det noen få tårer. Jeg var så spent… Jeg gruet meg, jeg gledet meg. Jeg var også veldig spent på hvordan jeg kom til å takle dette i kirken. Kom jeg til å klare å holde tårene inne, eller kom jeg til å bryte sammen? En vet jo aldri hvordan man reagerer.. Når jeg kom ut av bilen sto pappa klar for å ta meg imot. Torunn som laget blomstene våre sto klar med den flotte brudebuketten. Når jeg kom inn i kirken sto brudepikene og brudesvennen klar. Dem var så flotte at jeg ble rørt bare av det! Jeg fikk en god klem av mamma før hun gikk inn i kirken. Klokkene begynte å slå å hjertet mitt slo så hardt at jeg ikke trodde det selv.. Anne trodde hun skulle forsiktig og anonymt inn i kirken før innmarsjen begynte. Men når hun kom inn begynte innmarsjen og folk hoppet frem og tok bilder. Anne stakars ble helt satt ut, og var ikke klar over at dette kom til å skje. Hun fortalte etterpå at hun gikk fort inn og kikket mye ned i bakken.. Så gikk brudepikene og brudesvennen. Martine skreik litt i begynnelsen, men jeg tror det gikk bra mot slutten. SÅ begynte mellomspillet på sangen «canon in d» og jeg og min far skulle gå. Det var så mange følelser… Det var skummelt, det var morro. Det var rørende og sterkt. SÅ mange som var i kirken, og alle har fokus på nettop MEG…..

En litt overasket og nervøs forlover..


Brudepikene har jeg ikke fått noe skikkelig bilde av enda. Men vår flotte fotograf var med i kirken, og tok bilder. Så der har vi nok noen litt mer klare.

Her kommer jeg inn sammen med min pappa

Kristoffer spent før bruden skal komme inn

Pappa «gir meg bort»

Pappa «gav meg bort» og Kristoffer sine øyne var blanke. Det var så rart å sitte foran der med så mange tilskuere. Høre alt det flotte pastoren sa, og se min flotte mann med tårevåte øyne. Vielsen var fantastisk. Akkuart slik vi ønsket den. Runar, vår flotte pastor holdt en kjempe fin tale som var personlig og fin. Rebekka sang «testify to love», mens Kim Rune sang «Ingen er så nydelig som du». Fytti så rørende det var! Siden Rebekka er en god venninde av meg kom tårene pressende på når hun sang. Sang betyr mye for meg, og ingenting er mer hærlig enn å bli synget til av en som står deg nær… Er så takknemlig for at hun kunne stille opp denne dagen. Hun og mannen Magnus skulle egentlig på ferie den dagen, men var så gode å utsatte turen for å komme i vårt bryllup, noe vi satt stor pris på.. Litt latter i kirken ble det også… I samtalen med pastoren uken før gikk vi igjennom hvordan vi skulle ha vielsen. Vi skulle gjenta noen setninger etter han. Han sa ifra om den ene setningen ofte kan bli litt vanskelig en slik dag. Men jeg trodde dette skulle gå fint. Når Kristoffer skulle gjenta pastoren tenkte jeg at det var jo ikke så vanskelig. Når min tur kom, så kom det ett stort «hæ?» ut fra min munn. Litt latter ble det, men vi prøvde engang til og jeg fikk det til! Hehe. Ikke alltid så lett å konsentere seg en slik dag nei.. På slutten hadde vi lystenning, noe som var veldig koselig..


Kim Rune og Rebekka

Så var vi gift. Vi gikk fra å være Veronika Døli og Kristoffer Pedersen, til å være Veronika og Kristoffer Døli. Hvorfor vi valgte mitt etternavn sier vel egentlig seg selv? Pedersen er jo veldig vanligt, og mitt er svært sjeldent. Vi ble gratulert av kjente og ukjente. Utrolig mange som stilte opp denne dagen, noe vi såklart satt stor pris på. Det ble tatt en haug med bilder, før vi fikk ris over oss og deretter kjørte avgårde i brudebilen..

Da er vi gift og på vei ut av kirken

Så skulle alle komme bort å gratulere det nye ekteparret

Kyss på kirketrappen må vel til


Bilder med brudepiker/svenn og forlovere

Så dro vi avgårde i den flotte bilen

Vi var heldige med været. For denne dagen regnet det og blåste endel. Men når jeg kom til kirken, og når vi dro var det opphold. Nå skulle vi ta bilder hos fotografen. Siden det var opphold ble vi enige om å ta utebilder først. Men på vei til Skien begynte det å striregnet. Da ble planene forandret. Vi tok studio først, så utebilder. Og heldig som vi var ble det opphold da vi dro ut for å ta bilder. Fotografen er på 3 ukers ferie, så bildene kommer etter dette. Men noen bilder fikk hun fikset samme kvelden. Snill er hun! Og en utrolig dyktig fotograf. Hun tok også 1årsbildene av Martine. Etter 2-3 timer med fotografering hadde jeg kramper i kinnene etter å ha smilt så mye! Hehe. Vi hadde med forlovere og brudepiker/svenn til fotografering. Forloverene kjørte med oss hele veien i brudebilen. Så kjørte vi mot lokalet…


Litt morro må en ha under fotograferingen.. Fler bilder kommer såklart når jeg har fått resten

Når vi kom frem til lokalet hadde dem fikset opp med en flott rød løper full av roseblader. Vi ble også badet nok en gang i ris. Alle de hærlige jentene sto oppover trappen å heiv ris. Dem var så flotte å se på! Når jeg tok av kjolen denne natten regnet det ris på hele gulvet! Haha. Vi fikk en god musserende når vi ankom, og det samme gjorde gjestene. Det ble tatt litt bilder, og vi fikk snakket litt med gjestene. Toastmasteren klinget i bjellen, for nå var det mat…

Her står jentene klar!

Vi vinker hade til sjåføren..

Det lykkelig brudeparret kommer, og ris blir hivd..

Min onkel gjorde en flott jobb som toastmaster. Han var morsom og gøyal. Til forett ble det melon og spekeskinke. Til middag ble det helstekt entrecôte kam. Ristet champignon med rødløk og bacon. broccoli, rødvinsaus og fløtegratinerte poteter. Til dessert var det marinerte skogsbær med smak av appelsin og kanel, vaniljeis og krem. Maten var nydelig, og jeg er glad vi byttet om desert. For orginalt med fulgte det karamellpudding. Men etter en så mektig mat var det veldig godt med en oppfriskende dessert. Så er det jo sommer. Jeg tok få bilder denne dagen. MEN bilder av maten tok jeg.. For Kristoffer sa det til meg, at det er ingen andre enn jeg som husker på å ta bilde av maten. Hehe. Så bilder av maten tok jeg… Ikke så stort mye annet.

Forett

Hovedrett. Dette kom dem rundt med, mens vi tok fra fatene selv. Dersom alt er så rotete på tallerken..

Dessert


Under middagen ble det mange flotte taler og sanger. Jeg ble gang på gang rørt, og etter middagen var jeg helt utslitt. For noen følelsesmessige timer. Omtrendt alle som holdt tale begynte å grine… Jeg er overasket over meg selv da. Tårene kom støtt og stadig, men jeg klarte å ikke begynne å hylgrine. For hadde jeg først begynt å grine, ja da hadde jeg nok holdt på hele kvelden. Talen fra min flotte mann var fin også. Han var veldig nervøs stakars, og kuttet derfor ned på det han skulle si. Jeg holdt en liten tale jeg å da. Følte jeg måtte si noen ord siden det var mitt eget bryllup. Vet ikke helt hvordan jeg gjorde det, men tror det gikk greit. Fler av den flotte heistadgjengen holdt tale og skålet. Noe jeg satt stor pris på! Flotte er dem, det er helt sikkert..

Hele den hærlige heistadgjengen!


Brudeparret holder tale til hverandre


Anne og Lise var 2 av de mange som holdt taler… Dette var veldig rørende.. Og det var helt tydelig for dem å!


Mye morro skjedde også under middagen. Når jeg var på toalettet ble Kristoffer ombringet av alle damene i selskapet. De skulle da kysse litt på han, da bruden var vekk. Så når jeg kom tilbake var han full av leppestift! Haha. Toastmasteren klaget på kysset i kirken, og sa at vi nå måtte overbeviset folket her. Så da ble det opp på stolene og kline litt foran dem alle 51 gjestene! Og for hver gang gav han oss karakter. Haha. Så var det såklart opp på stolene å kysse hver gang dem hamret i bordet. Og under bordet å kysse når dem trampet med føttene. Jaja, deilig med litt trim under all den maten. Hehe! Noen flotte timer ved middagen ble det. Det syntes iallefall vi!


Her tar damene av mens bruden er på do! Mamma har klina på leppestift!

Brudgommen ser nokså fornøyd ut etter masse nussing!

Her trapper gjestene, så vi har ingen andre valg enn å krype under bordet..


Etter middagen fortsatte det med fest. Det var fri bar, og Stian var godt i gang med musikken. Han var nemlig vår dj for kvelden. Vi spiste kaker. Skjærte opp brudekaken. Danset burdedans. Ja, DANS…. For vals var noe vi rett og slett ikke orket lære oss. Hehe. Men tror det ble det helt greit. Når ett brudepar danser blir det vel bra uansett? Gjør det ikke? Festen var midt i blinken, og super velykket. Folk koset seg, danset og skravlet. Ja både unge og eldre danset. Folk jeg aldri i hele mitt liv har sett danse før tok en dans om og om igjen. Veldig koselig å se at både unge og eldre gikk så godt sammen, og at musikken falt i smak hos dem alle. Jeg fikk meg LITT av en overaskelse da jeg ser Anne tar microfonen. Så ser hun på meg og ler… Jeg skjønte raskt hva som ville skje. Hun satte på sangen jeg spilte inn i studio på mitt utdrikningslag. Hun som satt dagen før å sa » Nei, jeg tenkte på å spille den i bryllupet, men den ble ganske litt for grov. Så ta det med ro… Den skal jeg IKKE spille..» Ansiktet mitt ble vel rødere enn en tomat, det er jeg sikker på! Jeg har maset på Anne lenge at jeg kunne ønske at meg og hu kunne synget inn en cd sammen. Men alt hun har sakt er «Neeeei erru gærn?». Men da slapp hun bomben å sa at hun hadde bestilt time til oss i studio etter sommeren. WOWWW. Jeg gleder meg!!!!!

Bryllupskaka


Kakeskjæring. Også gav vi hverandre en skje hver!:P

Kakebordet


Så var den hjemmelagede brudedansen igang. Haha..

Litt klinings under bryllupsdansen hører vel med

Etter brudedansen var det duket for en dans for heistadjentene…

Jeg fikk en dans med min pappa


Danetgulvet var ganske så fult hele kvelden..


Folk ble litt turtleduer utover kvelden ja…. Mye romanse i ett bryllup

På slutten av kvelden tok Kristoffer sin bror mic`en å sang noen koselig sanger for oss..

Her oppdager jeg at sangen fra utdrikningslaget kommer på høytalerene!


Gavebordet var propp fult og jeg føler at jeg enda ikke har fått sett igjennom alle gavene. Vi får fortsatt gaver i hytt og pine. :) Kjempe koselig at så mange bryr seg :)

Her er jeg med alle heistadjentene. Dem er vel hærlige! Jeg er første i gjengen som gifter seg :) Vi tok felles bilder av alle gjestene, men dem har jeg ikke fått enda..


Jeg og Kristoffer overnatten på «bruderommet» på hotellet. Der var det såklart musserende når vi kom opp på rommet. Når vi kom opp på hotellrommet hadde jeg holdt tårene inne så lenge. Så da kom dem! Jeg grein og jeg grein. Haha. Glad ikke det kom under middagen..:P Men gikk over etterhvert. Var bare en stor og spesiell dag. På morgningen fikk jeg en hærlig morgengave av gutten min.. (kremt.. mannen min..) Han hadde bestilt full kropsmassage med bad først til både meg og min forlover.. Han er så god å tenker på alt.. Så det at jeg fikk ha med ei venninde gjør jo opplevelsen mye mye bedre… Jeg fikk også en «gavekort» på å lage bryllupsbloggen min om til en bok. Det har jeg snakket såå mye om! Så det var kjempe koselig. Av meg fikk Kristoffer Casio klokke, noe han har ønsket seg i mange mange år. Mine foreldre og min forlover + bror overnattet også på hotellet, så vi tok en god frokost sammen ute i Stavern. Søndag og mandag gikk til å sortere og fikse kaker, blomster og gaver. Og såklart pakke. For tirsdag dro vi til Bulgaria på bryllupsreise. Vi hadde en flott tur, som jeg såklart skal skrive mer om senere. Natt til Onsdag kom vi hjem, så 1 uke var vi på reise..


Når du bruker 1 tonn hårspray ser håret slik ut dagen etterpå. SÅKLART hadde jeg glemt balsam, og hotellet hadde jo kun shampoo. Men etter ett kvarters med børsting ble det sånn ca bra. Måtte jo ha tiaran på dagen etterpå. Hehe


Så nå er vi tilbake til den normale hverdag. Den er som før, bare vi nå er en gift familie. Jeg føler meg anderledes, og føler at familien vår er blitt sterkere etter dette. Jeg føler meg lykkelig, og kunne rett og slett ikke hatt det bedre..:)


Følg med for fler bilder fra bryllupsreisen….:)

HOH, Detta ble langt!! Men bedre det, enn å ha det for kort. Så får dere lese det dere vil!:)
Del innlegget mitt

18 thoughts on “Vårt bryllup 19.06.10

 1. Så vakre :D Så ut som dere hadde en fantastisk flott dag!

  Lykke til i fremtiden!

  Hilsen Ricke

 2. Bryllupet var jo bare såå perfekt! :D Jeg griner fortsatt inni meg når jeg tenker tilbake på hva talen min gikk ut på:p Kjenner jeg blir helt flau som gråt så mye under talen.. og når jeg gikk opp i kirken, hahaha.. huff! F L A U T! Meen forloverens oppgave er vel å få bruden i ett enda bedre lys enn hun allerede er? Den oppgaven tok jeg da med glans, haha!:p Ved å drite ut meg selv .. :p gleder meg te ikveld!:D

 3. ÅÅ Veronika, du var så nyydelig! Nå gruer jeg med eeenda mer og gleder meg, når jeg leser at sterke veronika som jeg ser så opp til, syns denne dagen var mer rørende og vanskleigere enn du hadde trudd? Men for en fantastisk dag. Vi stressa skikkleig denna dagen, glemte gava, så naboen måtte møte maxitaxien osv, og kamera glømte vi.. Jeg kyssa dim mann også når du var på do – midt på panna !;P hehaha

 4. Gratulerer så mye! Så ut som et skikkelig eventyr bryllup, mye bedre enn de fleste andre blogger jeg har tittet innom i kveld. Håper dere har det bra og at sommeren blir finfin.

 5. Så nydelig! Hørtes ut som en perfekt dag! Og dere var så søøøte! Og bryllupskjolen din er så fin!

  Gratulerer så masse med å være mann og kone! :)

  Maassevis av klemmer fra Line Amalie

 6. Gratulerer med vel overstått, Veronika! Mange flotte bilder her og en utrolig nydelig brud! Du ser virkelig ut som en prinsesse!

  Godt å se at dere har det bra=) Sitter bare å smiler mer for hvert ord jeg leser. Blir virkelig glad av å lese dette!

 7. Så moro å lese om hele bryllupet:)
  Høres ut som en fantastisk dag,nå har jeg faktisk fått lyst til å gifte meg jeg og(bare finne mannen i mitt liv først :p)

  Gleder meg til å høre om og se bildene fra bryllupsreisen deres:)

  God Helg :)

 8. åååh, sitter her m tårer nedover kinna. du er så utrolig heldig. nydelig bryllup! helt perfekt faktisk. det fortjener du =) håper jeg å får det sånn en gang=)

 9. Det var fantastisk å se! Nydelige bilder, og du var rålekker! Kjolen var jo helt nydeløig, og det samme var buketten! :) Kjempe morro å lese om! <3

 10. Det var fantastisk å se! Nydelige bilder, og du var rålekker! Kjolen var jo helt nydeløig, og det samme var buketten! :) Kjempe morro å lese om! <3

 11. så fint innlegg :o)

  Hadde vært koselig å se noen av talene også :)

  Ønsker dere all lykke videre…

 12. blir rørt hver gang jeg ser bilder fra bryllupe deres jeg veronika.. :)

  Flotte bilder, gleder meg til å se ennå flere når dere får bildene fra fotografen :)

  Utrolig vakker du er veronika, helti nydelig :)

 13. Kjempe fint innlegg :) ser ut som dere fikk dagen slik dere ønsket den. rørende å se alle bildene og lese om den fine dagen deres! . for en utrolig flott og unik morgen gave kristoffer ga deg. :) er jo ikke alle som får muligheten til å få bryllupsbloggen sin i bokform!

  Du var så utrolig nydelig når du kom gående oppover kirkegulvet! den vakkreste bruden jeg har sett noen gang! så ut som en ordentlig prinsesse :)

  Ønsker dere alt hell og lykke i livet, dere to er ment to be! stor klem fram eg :)

 14. Så flott innlegg shnuppa…

  Ble helt rørt av å lese og se bilder fra dagen deres. Ser ut som den var helt perfekt.

  Kos dere masse som ektepar ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *