I dag kom bloggtørken over meg.. Dagene har gått i ett, og plutselig satt jeg her med lite bilder og lite fantasi om hva jeg skulle blogge om.. Etter litt spørsmål til dere lesere fikk jeg et ønske om et interiørinnlegg. Og da slo det meg.. Det har i grunn vært svært lite interiør på denne bloggen om dagen.. Men det vil ikke si at det har vært lite interiør her hjemme..

Et nydelig bjørkehjerte som herlige Mette (mammaen min sin venninne) laget til barnevelsignelsen. Mette er utrolig dyktig og jobber på blomsterbutikken på brotorvet.

Jeg har jo hatt en make over på badet og toalettet i 2.etg. Toalettet har dere jo sett, men det har kommet noe nytt inn som jeg etterhvert skal vise. Badet derimot mangler siste finish før det er bloggbart.. Men når jeg satt her i kveldingen og skulle finne ut et interiørinnlegg til dere kom jeg på min «vasedilla» periode.. I de siste har jeg nemlig kommet over flere herlige vaser, og jeg har vel innsett at jeg den siste tiden har fått litt dilla på vaser..?

Detaljer. Bilde er tatt nå, og det er jo 1 1/2 uke siden denne ble laget. Orkideene begynner sakte men sikkert å takke for seg..

Her skal jeg iallfall vise dere noen av mine nyeste kupp. Enjoy

Kjøpte et par av disse herlige pottene på heistad drivhus. Supertilbud der om dagen med mange prosent på alt av potter og pynteting..

En av pottene står ved siden av to telysholdere som jeg har fått av fine Linn

Og foran telysholderene ligger et verdifullt stykke papir rullet inn i nydelig sølvtøy med fin skrift «together forever»
Enda en vase. Denne er faktisk kjøpt på Ica. Blomsten fulgte også med.. Utrolig hvor en kan gjøre interiørkupp..

Denne vasen står på komoden i gangen sammen litt annet stæch..

Så over til denne herligheten.. Elsker denne potten! Den er kjøpt på floriss på down town..

Og det samme er den herlige blå orkideen som så mange har etterspurt..

Hva syntes du om pottene?…

Ellers har jeg planer om å legge ut litt mer oppskrifter her på bloggen. Jeg (sammen med min mann) lager mye mat, desserter og prøver ofte ut mye nytt.. Har også noen «must have» som går igjen og igjen.. Er det noe interesse for dette der ute…?

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Vasedilla..?

  1. Ja takk til oppskrifter :) Trenger inspirasjon til matlaging. Er så innmari lei :S

    Søte potter :) Her har jeg egentlig kastet ut alle blomstene mine. Ble så lei av å ha dem :p Haha

  2. Matoppskrifter m/bilde, og interiørinnlegg er da bestandig bra :D Leser bloggen din hver dag, og syns du er veldig inspirerende :)

  3. Matoppskrifter og interiørinnlegg er alltid positivt! Må slenge meg på alle de som har etterspurt den blå orkideen, hvor får man tak i blå orkide?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *