Her om dagen var det festdager på stevneplassen i Skien. Før i tiden var det «handelstevne» – noe jeg var på flere ganger hvert eneste år. Det var haller med utstillinger, salgsboder, tivoli, masse konserter og mye forskjellig mat. Handelstevne gikk konkurs etterhvert, men de har heldigvis fortsatt med «festdager». Litt mindre enn handelstevne – men koselig likevel!

Jeg observerte på facebook at «vennebyen» skulle komme på stevneplassen forrige helg. Matias ELSKER vennebyen. Hver gang han skal se på barnetv setter han på Netflix og vennebyen. De samme episodene om og om igjen. Storesøstera river nesten av seg håret – for hu er SÅ lei vennebyen. Godt vi har flere tver. Haha! Han kan alle sangene og synger av full hals stadig vekk. Han hører på vennebyen cd om kvelden og ser SÅ opp til både «apa, Elfie og Ted. Han er også SVÆRT begeistret for Jumpy!

«Velkommen – hit til vennebyen. Velkommen hit til vennebyen. 
Her er alle sammen venner – selv de du ikke kjenner.»

IMG_8512 Untitled

For min del syntes jeg vennebyen er fantastisk. Flott serie for små barn. Ikke krig, våpen og slåssing. Her er det fokus på å være venner og gode mot hverandre. I tillegg lærer barna masse om «politi, ambulanse og brannbil».

Untitled1

Matias sto med stor glød i øynene da vennebyen endelig kom ut på scenen. Han gliste og sang med. Etterpå fikk han hilse på og kose alle sammen. Det var stort! Matias fikk se inne i ambulansen og stå foran på brannbilen. Martine derimot var ikke så opptatt av vennebyen. Så mens Matias hilste på, dro hun sammen med pappaen sin for å ta karuseller og kikke i boder. Martine kjøpte seg en liten søt hund og fikk ansiktsmaling. Så ble det en koselig dag for henne også :)

Untitled3

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *