I begynnelsen av året hadde jeg og min venninne Rebekka en helt fantastisk velværekveld. Jeg ble her for første gang presentert for produktene fra «skinlove». Etter en runde med disse produktene gav det mersmak! Rebekka skrøt veldig av disse produktene, så jeg ble nyskjerrig. Var de virkelig så gode og naturlige som hun skrøt av? Jeg leste meg litt frem på nettsiden deres, samt bloggen og fant jo ut at dette var noen helt fantastiske produkter.. Naturlige produkter helt uten giftstoffer og ikke minst hormonforstyrrende stoffer. HER kan du lese litt om alle ingrediensene som skinlove IKKE inneholder… Og søker du opp produktene som blir mye brukt i dag (både til en selv og barna) er jo resultatet sjokkerende! Produktene har utrolig mange stoffer i seg som er langt i fra bra..
Nå hadde jeg både prøvd og lest om produktene og ja, de var faktisk så fantastiske som min venninne Rebekka skulle ha det til.. Jeg var ikke i tvil om at disse produktene skulle testes ut! Jeg tok selv kontakt med skinlove for å høre om de ville være interessert i et samarbeid, der jeg fikk teste mer av deres produkter.
Jeg fikk tilsendt en startpakke til ansiktet. Jeg har i hele min ungdomstid vært veldig opptatt av å rense og smøre huden min. Dette gjorde at jeg i hele ungdomstiden hadde en veldig fin og velstelt hud. Dette fikk jeg stadig høre! Men så kom det andre ting i livet som gjorde at man ikke lengre satte seg selv først og selvpleie ble bare et styr. Lette løsninger gjorde til at huden ikke lengre så frisk og velstelt ut. Jeg prøvde produkter etter produkter, men ingen hjalp noe.. Og alle tok en evighet å utføre.. Spesielt det siste året har satt sitt preg.. Urenheter dukket opp og småkviser kom ukentlig.. Posene og mørkhet under øynene var noe som viste preg av at jeg var sliten. Jeg følte meg ikke lengre komfortabel med å gå utenfor dørene uten et eller to lag med drekkrem..
Da jeg mottok produktene fra «pai skincare» gledet jeg meg stort! Fra dag en ble jeg forelsket. Og for første gang på lenge gidder og orker jeg å ta meg bryet med å rense og smøre huden hver kveld. Mer om min erfaring med de forskjellige produktene kommer her:

Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser

Dette er rensekremen jeg starter med. Den er lett å påføre og med kluten som følger med får du virkelig den følelsen som du får når du er på spa. Dere som har hatt «ansiktsbehandling» på spa før kjenner igjen den følelsen da dem vasker av rensekremen med en varm klut. Denne følelsen fikk jeg, bare hjemme på mitt eget bad. Jeg merker at produktet er naturlig da jeg faktisk kan åpne øynene etter at rensen er påført og gnidd inn i øynene. Dette har alltid svidd noe veldig!!
Når man renser huden åpner man jo også porene. Man skal derfor bruke en «toner» etterpå som lukker igjen porene. Jeg som alltid har vært opptatt av hudpleie har alltid syntes at dette er noe av det som er «ekstra slit». Så gleden var stor da dette kun er en spray! Etter huden er renset og tørket sprayer jeg kun toner i ansiktet og i løpet av kort tid er den tørket inn i huden. HELT genialt, og en glede å bruke.. Igjen gir den en oppfriskende og herlig følelse..
Etter huden er renset og porene lukket er det lurt å avslutte med en god fuktighetskrem. Dette har vært et evighetsprosjekt for meg å klare å finne. Jeg har prøvd alle varianter på apoteket og ingen gir noe spesiell effekt. Jeg har følt at de fleste av kremene har lagt seg som et lag på utsiden av huden og IKKE hjulpet på den tørre og sensitive huden jeg har. Jeg fant en krem en gang i tiden på et spa som funket  men den kostet opp i mot 1000 kr, så det slo jeg fra meg.. Nå har jeg prøvd ut denne en god stund og det er ingen tvil om at dette er min nye favoritt. Den har gitt huden min fuktighet og en ny glød. Den har hjulpet meg med å få vekk «tørre områder», og huden har kun reagert på en bra måte (noe den ofte ikke gjør da jeg har sensitiv hud)..
Øyekrem! Heaven on earth.. Veldig mange bruker kun vanlig ansiktskrem under øynene. Under øynene har vi en helt annen type hud. Denne krever egen hudpleie. Jeg har ikke vært flink til å bruke egen øyekrem de siste årene og det har jeg merket! Posene har kommet, huden er slapp og mørk. Jeg var VELDIG spent på å prøve ut denne da denne sto høyest på ønskelisten akkurat nå. Og den sto til forventningene. Nå har jeg brukt disse produktenene i ca 3 uker og ser allerede stor forandring. Jeg ser plutselig litt mer opplagt ut og har de siste ukene latt være å bruke dekkrem. Jeg kommer helt klart til å fortsette med denne og håper den kan gi meg et litt mer våkent blikk fremover..:)
Alt i alt er jeg storfornøyd med produktene, og har (bank i bordet) ikke hatt noe urenheter siden jeg startet opp med disse produktene. Jeg er jo super fornøyd for at noen tok initiativet til å virkelig sette seg inn i alle stoffer og ingredienser som kan skade oss både fysisk og psykisk. For det er jaggu en jobb bare det.. Vil du lese mer om skinlove kan du se HER. Jeg kommer iallfall til å gå mer og mer over til produktene fra skinlove både til meg selv og min familie..
For å feire en ny samarbeidspartner her på bloggen kan jeg nå gi dere gleden av en rabattkode som gir alle mine lesere 15% på alle pai skincare produktene. Tilbudet gleder ut tirsdag. For å aktivere koden skriver du inn koden «veronikadoli» så blir rabatten trukket fra i handlekurven.
Trykk HER for å få en oversikt over alle pai skincare produktene.
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Velvære hjemme + rabattkode

  1. Når jeg endelig hadde penger til å bestille, så er jo alt utsolgt. Det var utrolig kjedelig :(

    • Ja jeg har hatt rabattkoden siden søndag, og jeg vet at rabattkode på disse produktene har vært et stort ønske. Så jeg vet det har vært mange bestillinger inne. Men jeg har tatt kontakt med skinlove og skal høre med dem hva dem kan gjøre :)

    • Hei igjen :) Jeg har blitt enig med skinlove om at jeg skal komme med samme rabattkode en dag neste uke når varene kommer tilbake på lager :) Klart alle skal få benytte seg av tilbudet om dem ønsker :)

    • Ja jeg har hatt rabattkoden siden søndag, og jeg vet at rabattkode på disse produktene har vært et stort ønske. Så jeg vet det har vært mange bestillinger inne. Men jeg har tatt kontakt med skinlove og skal høre med dem hva dem kan gjøre :)

    • Hei igjen :) Jeg har blitt enig med skinlove om at jeg skal komme med samme rabattkode en dag neste uke når varene kommer tilbake på lager :) Klart alle skal få benytte seg av tilbudet om dem ønsker :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *