Veronica er endelig hjemme igjen! Hun har jo fått seg en fin familie helt nede i Egypt, så det er ikke så ofte vi møtes lengre. Men når hun først er hjemme prøver vi alltid å få til noen treff. Veronica ble jo mamma for første gang i sommer.. 2 mnd etter Matias kom til verden. Og denne gangen fikk jeg æren av å ta noen fine bilder av fine lille Jasmin..

I går ble vi invitert på et lite kveldsvisit . Jeg tok med barna, siden mannen var flink å jobbet med kjelleren :) Vi laget pølser som Martine er så glad i. Babyene våre fikk grøt før dem sovnet begge to..

 Matias sine vannkopper har endelig tørket kan dere se :)

Martine hadde jeg lovet kunne være oppe så lenge hun ville siden det var fredag. Vi tok frem godteri og koset oss. Martine sovnet etterhvert på sofaen..

Når kvelden var over sov begge barna på vei hjem og sov videre i sin egen seng hjemme.. Er det farlig når en har slike snille barn..?

I kveld har vi koset oss stort her hjemme! Martine har nemlig overnattingsbesøk av sin vennine Thea! «Andre Thea» som hun kaller henne. Bestevenninen til Martine heter jo Thea, og derfor er det ofte vanskelig å skille dem. Derfor sier hun alltid: Ikke Thea, men hu andre Thea.. De har leket SÅ godt sammen og nå sover dem søtt begge to på samme rom. Flinke jentene det :)

Her danser jentene mens de ser på teletubbies!:)
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Venninebesøk

  1. Dere er så flinke til å ta bilder, begge to.. ble med på konkurransen deres og håååper jeg vinner ;) hehe.
    syntes også at det var masse fine bilder med den sorte bakgrunnen :)  

  2. Så fine dager :-) og så lenge barna sove fint videre er det bare å utnytte seg av det. Min Mathias sover også like herlig selvom han blir flyttet i løpet av natten ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *