Endelig!!!!

Etter å begitt oss inn i ventilatorjungelen ble vi til slutt enige.. Etter MYE om og men. Når det kommer til huset er vi så og si enig om det meste. Men plutselig kom den dagen der vi hadde totalt forskjellige meninger, og vi måtte begynne å diskutere oss inn til en enighet.

IMG_8044

Ventilatoren ble endelig bestilt, og nå er den ENDELIG på plass. Og det ble jo fantastisk flott. Vi valgte en ventilator man egentlig skal felle helt inn i taket. MEN vi har valgt en litt orginal måte å gjøre det på, så vi har bestemt oss for å la den henge litt ned. Foreløbig ser det jo litt rart ut, men planen er å lage listverk rundt slik vi har gjort rundt toppen av kjøkkenet. Tror det blit veldig koselig!

IMG_8048

Ventilatoren virker suveren. Har godt lys i sine hele 6 spotter (der man kan justere om man vil ha på alle eller ikke). Og det beste av alt er at den nesten ikke lager lyd! Vi har nemlig valgt å sette vifta på utsiden av huset. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet!

For første gang har vi prøvd å bestille hvitevarer fra whiteaway, og vi er foreløbig veldig fornøyd!

VINNER AV COOB OBS!!!

Vinneren er trukket via random.org, og denne gangen ble det Ingvild som ble vinneren av et gavekort på 1000 kr! Send meg en mail :) veronikadoli@gmail.com

vinner

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Ventilator på plass + vinner av coop konkurranse

  1. Så fin den ventilaoren var. Virker den bra? Rart at den kan få med se alt osen når den sitter så høyt oppe.

    Holder på med planlegging av nytt kjøkken selv, og skal ha samme løsning med (halv-)øy med platetopp på. Har alltid ønsket meg å kunne lage mat vendt mot resten familien. Litt mer sosialt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *