For litt siden fikk jeg oppskriften på pikekyss av ei barselvenninne (og fra tidligere bloggvenninne). Samme dag som Martine skulle ha barnebursdag slang jeg sammen disse for morroskyld. Og de ble virkelig gode! Ble helt overasket over at JEG fikk dem så gode. Haha! Da klarer nok de fleste det. Det er veldig mange som har spurt om oppskrift og den skal jeg såklart dele med dere. :)
♡ 3 eggehviter (viktig at det er ingen plomme)
♡ 150 g sukker

♡ 1 ts eddik

♡ 1 ss potetmel

♡ evt farge og smak

Visp alt sammen til en kremet konsistens. Stek på 100 grader i alt fra 1 1/2 time til 3 timer ettersom hvor store de er.
 Disse er sammenlignet med en tskje. Jeg steket dem i 1 1/2 time. Jeg presset pikekyssene ut med en pose og en pyntetupp. I denne str dekket jeg 3 stekefat på denne oppskriften.
Jeg laget dem i en herlig rosa pastellfarge, men oppdaget at mye av fargen forsvinner mens dem stekes. Så derfor lønner det seg å ta i litt ekstra med farge for å få ønsket farge.

IMG_5418NYT…
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Verdens beste pikekyss

  1. Disse skal jeg teste :) Har du alle tre brettene med pikekyss i ovnen samtidig? Og byttet du i så tilfelle plassering på brettene i løpet av steketiden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *