Da kommer innlegget alle har ventet på….
I natt kom lille Matias til verden i en fei.. En veldig intens, men rask fødsel! Vi er såklart helt i lykkerus. Fødselen startet av seg selv, og den ble ikke satt i gang med noe form for medikamenter. Mer om den kommer. Nå skal tiden nytes med lillegutt. Snart kommer en spent storesøster på besøk!
Sliten, men i lykkerus. Rett etter fødselen..
3860 gr
52 cm 
35 H.O
Del innlegget mitt

57 thoughts on “Verdens fineste 1årsbryllupsgave

 1. Gratulerer så mye med lillegullet! :) Sååå fin han er!

  Jeg husker du skrev «Vi hadde våre planer» under et av bryllupsbildene etter at dere hadde offentliggjort graviditeten, morsomt å tenke på at dere nå et år senere på samme tid har baby ;) :)

  Lykke til videre, og jeg gleder meg til å høre mer! :)
  – Julie

 2. Gratulerer så mye til dere alle fire! Det er veldig kjekt å få følge hverdagen deres, og gleder meg til fortsettelsen:)

 3. så utrolig søt baby!!! Gratulerer så masse!! :D Blir kjempe spennende å lese bloggen din nå fremover, like spennende som den har vært til nå!! :D:D

 4. Så herlig han er! Gratulerer med Matias og med bryllupsdagen :D Om jeg får si det selv har han valgt den beste dagen i hele året å ha bursdag på ;) Kos dere masse i tiden som kommer!

 5. Sitter her med tårer i øynene! Jeg lever meg skikkelig inn i alt du forteller og ser alt for meg.. I går gruet jeg meg litt til fødsel kjente jeg, men nå som jeg ser den lille vakre perfekte gutten du viser oss kjenner jeg at tiden ikke kan gå fort nok! Du er flink, Veronika..:) Kos deg masse! Håper alt står bra til med mor, barn, storesøster og far! :D Og gratulerer så masse med bryllupsdag! Gleder meg til å lese om fødselshistorien :)

 6. Gratulerer så mye! Han var utrolig fin, og veldig lik både storesøster og pappaen sin :)
  Det har vert spennende å følge med dere, og endelig er han her!
  Kos dere masse! Og gratulerer så mye på bryllupsdagen :)

 7. Hurra og GRATULERER med den etterlengtede lille prinsen!! Han er jo bare helt fantastisk nydelig! Glad for å høre at det gikk fint, og er jo godt at det kom av seg selv :) Kos dere masse, gleder meg til å høre mer, ikke minst om den stolte storesøster.

 8. Ååh! Så nydelig ett års bryllupsgave da! Det er jo bare helt herlig!! :) Har fulgt deg tett over mer enn ett år nå og du virker bare helt fantastisk Veronika, i likhet med den flotte familien din! Ønsker dere alt det beste og gratulerer så mye med den vakre gutten deres :) Hilsen Fiona

 9. SÅ koselig! Gratulerer med guttebabyen og 1- års bryllupsdag! Håper dere har det fint alle fire og at dere koser dere masse:)Stor klem!

 10. HURRA hurra hurra. Gratulerer så mye med lille nydelige Matias. Og med bryllupsdagen da, men den blir kanskje litt glemt sånn akkurat nå? hehe. Kos dere masse :-)

 11. Gratulere så masse men ein liten sjermør!!:) Kos dokk masse idagene som kommer og alle årene dokk har frem for dere;)
  Klem fra oss 4;);) & igjen GRATULERE så masse med 1års bryllupsdag!;)

 12. Gratulere med den lille gutten. Endellig kom han, og han er så klart nydelig. Kos dere masse, og er det noe jeg kan hjelpe med er det selvfølgelig bare å spørre. Har jo to små selv ;)

 13. Gratulerer sååå mye med den skjønne gutten! Det har vært veldig spennende å følge deg på bloggen:) Nå er dere en flott familie på 4! Kos dere masse:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *