3 mars kl 18.55 kom endelig vår lille tulle til verden. Det var den mest fantastiske opplevelsen jeg noengang har opplevd! Hun veide 3020 g, og var 50 cm lang. Ble veldig glad da jeg hørte hvor stor hun var, siden hun kom 3 uker før tiden. Men hvem vet. Kan jo hende termin var litt gal å, siden jeg har fått så mye forskjellige datoer. Navnet er jo bestemt for leenge siden! Martine.

Lille tulla vår bare noen timer gammel

Var veldig spent på fødselen og alt som kom etter. Siden jeg var førstegangsfødene og ble satt igang var jeg forberedt på at det kunne bli en lang og slitsom fødsel. Jeg hadde ett stort ønske om å klare meg igjenom fødslen uten epidural, men bestemte meg ikke for noe. De første timene gikk greit. Sakte men sikkert fikk jeg 5 cm åpning. Riene ble mer intense og jeg fikk lystgass. Etter en liten stund så vi at dette kunne ta sin tid, og jordmor anbefalte epidural. Dette gjorde hun slik at jeg skulle kunne klare å ha krefter til helt på slutten. Jeg sa fler ganger at jeg måtte tenke på det. Hadde virkelig ikke lyst, men dersom disse siste riene skulle vare en stund kunne det være greit å kunne slappe av litt før hun skulle ut. Etter en stund sa jeg : Javel, får vel ta den epiduralen da. Jormor satt meg på noen slags drypp som skulle gis 10 min før epiduralen skulle settes. Jordmor sjekket åpning og den var rett under 5 cm. Jeg lå å ventet på legen som skulle komme etter 10 min. Da jeg plutselig får skikkelig pressrier. Jeg skjønner ikke hvorfor disse kommer så tidlig. Jeg sa ifra til jormor at jeg fikk pressrier. Hun heller skjønte ikke hvorfor de kom allerede. Hun sa: Du må ikke presse enda. Hun var sikker på at disse pressriene kom for tidlig. Men når hun sjekket åpningen sa hun : Jeg skjønner hvorfor det presser, for hu her er på vei ut hu! HÆÆ?? Hun sa til en stakars student som var der: Hent barnepleieren og avbestill epiduralen. Etter det gikk det PANG PANG og jenta vår var ute! Ja, det var veldig vondt, men nei jeg trodde ikke jeg skulle dø. Og jeg trodde faktisk det skulle være verre enn det faktisk var. Jeg følte jeg samarbeidet bra med jordmor og barnepleier og fikk en bra opplevelse av fødselen. De sa etterpå: Dette er en fødsel jeg aldri kommer til å glemme. De syntes jeg var såå flink

*Stolt*

Litt skrytebilder av den nydelige tulla vår

Ble litt seint oppdatering her, fordi dagene har vært hektiske. Dagene har gått i å bli kjent med tulla, amme, stelle, og masse masse kos. Den følelen av å ha henne i armene og ligge å koose med henne er en helt ubeskrivelig følelse. Må virkelig jeg har fått kjenne på morsinstinket nå! Visste bare ikke at man kunne bli så glad i en person jeg. Jeg er nå verdens lykkeligste jente. Og jeg har verdens beste familie. Har også prøvd å komme meg på nett noen få ganger, men nettet her på sykehuset har vært helt på jordet så det har ikke gått.

Det er så morro å sitte å se på henne. Se likheter hun har fra Kristoffer og fra meg. Kan ligge å bare se på henne i timesvis. Får aldri nok! Og hver gang hun er urolig og jeg legger henne intil meg og snakker til henne roer hun seg. Hun tar de vakre øynene sine og kikker inn i mine. Fy, for en utrolig opplevelse. Kan ikke beskrives, det bare MÅ oppleves.

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Vi er foreldre! :)

 1. Fantastisk <3 Tenk at de siste centimeterene gikk så raskt da! Veldig greit for deg som ikke hadde så lyst på epidural også! Bra at du avventet såpass lenge, for hvis ikke kunne sikkert epiduralen ha forsinket prosessen litt også tenker jeg. Nydelig var hun i allefall <3

  Jeg er så spent så spent nå og gleder meg bare så veldig til jeg får oppleve det snart nå!! :-D
  <3

 2. Emmas BESTEvenninde som er til å spise opp.. å Emma hun prøvde åsså hu :) er såå søøøt altså, å vi er SÅÅÅÅÅ glad i dere <3

 3. Heihei :) takk for alle de koselige komentarene :) Er så koos å komme inn å se at folk har skrivd og fulgt med!:))

  Ble satt på drypp ca kl 13.30 tenker jeg.. Husker ikke heelt. Og frem til 5 cm åpning tok det ca 5 timer. Og litt under en time til 10 cm å hun var ute! :D

 4. Hei på dere!

  Gratulerer så veldig mye med den nydelige datteren deres! Vi har fulgt spent med på bloggen – og etter det forrige innlegget har vi stadig tenkt på dere og lurt på om frøkna var født.
  Ekte foreldre-kjærlighet er noe av det vakreste som finnes, og vi gleder oss begge til å komme i deres situasjon! :)

  Hilsen Jørn og Stine

 5. Ja ikke skjønner jeg jenta mi,du er fantastisk.Selv etter at godjenta vår har kommet til verden te4nker du på å oppdatere andre. Er det noe rart jeg er stolt av deg!! Klem fra Farmor til Martine.

 6. Hu er nydelig Veronica :) Gratulerer så mye med hu lille tulla :)
  Har ventet på bildene i noen dager nå,og nå var de endelig der. Hvor lang tid tok fødselen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *