Ja, da var kontrakten skrevet under, og ingen vei tilbake. Hehe. Neida, da vi la inn bud var det jo bindene, og da selger aksepterte budet ble jo det også bindene. Men en kan aldri vært helt sikker før kontrakten er skrevet under.Men i dag kl 15.00 ble vi offisielt huseiere. Etter ca en times møte med de 2 kjempe koselige selgerene og megleren kom vi frem til at de skulle være ute av huset senest 1 september. Det var vi som selv satt denne datoen. Da har de litt tid på å finne noe nytt (noe de satt pris på) og vi har tid på å pakke alt sammen. Det blir nok litt hardt i denne varmen ja.

Det som er litt artig med dette huset er at det var en barndomsvenninde som bodde her før, og en barndomskamerat av broren min. Så vi har mange, gode minner fra dette huset. Veldig rart at vi nå skal bo i det samme huset. Men det er jo endel forandret siden den gang da..

Så innen 2 mnd bor vi i vårt nye hus :) Og såklart kommer det noen bilder her til alle dere som har vært så nyskjerrige! :)

Utsiden

Til venstre er inngangspartiet. Til høyre er innkjørselen


Stuen


Stue


Mer stue


Kjøkkenet


Mer av kjøkkenet


Bad


Venstre: gang. Høyre: bad


2 av de 3 soverommene

Omtrendt alt er nyoppusset. Trenger kun å skifte sikringsskapet etterhvert. Vi har også en stor uinnredet kjeller som vi etterhvert skal gjøre litt med. Så 3 etg tilsammen. Stor og fin hage med masse fruktrær og prydbusker.

Nå gleder vi oss til å flytte hjem i vårt nye hjem!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *