Det er JUNI!! Ja, nå er sommeren kommet.. Og siden vi allerede er i juni vil det si at denne mnd blir jeg en gift kvinne. Er igrunn ganske sykt og uvirkelig å tenke på.. All planlegging, all snakk om dette.. En tror liksom aldri dagen kommer på «ekte..» Så de siste 2 (!!) ukene fremover nå er det planlegging for fult. Nesten hver eneste dag er fullbooket med avtaler her og der som har med bryllupet å gjøre.. Fremover nå blir det nok mye snikksnakk på bryllupsbloggen ja, så følg med! Og alltid koselig med kommentarer.

Soon to be… Man and wife…

Det merkes veldig at det nå er sommer.. Det er kaldere inne, enn hva det er ute.. Man kan tusle rundt i bikini på verandan. Vi har kjøpt inn ett lite badebasseng til lillegull som hun storkoser seg i! Solkrem er kjøpt inn, både til Martine (50), til oss (15) og til ansiktet (30). Solbriller er kjøpt inn, spørsmålet blir bare om Martine ikke river dem av seg da… Grilling har vi gjort hver dag denne uken, og vi kommer nok til å fortsette med det. Ingenting er bedre og mer koselig enn deilig grillmat ute på verandan en sommerkveld..

Gutten min er grillmesteren!


Martine storkoser seg i sitt nye badebasseng

Ellers har vi begynt med pottetrening her i huset. Og det går strålende. Martine finner frem potta selv, og syntes det er kjempe stas å bruke den. Her om dagen gjorde hun «bomelom» på potta for første gang. Da skal jeg si dere at hun ble kry! Her i huset har vi også kjøpt inn en potte som lager lyd hver gang det kommer noe oppi den. Da danser Martine med og er susperstolt. Har dere begynt med pottetrening, og hvor gamel er barnet?


Den første potta er fisher price sin potte som lager lyd når noe kommer oppi den. Den er håndtak for å «dra ned» og dorullholder. Man kan ta ut beholderen oppi for å vaske og tømme den. Sete på toppen kan brukes oppå toalettet ettersom barnet blir større. Potte nr to er fra ikea med en flott farge! Ingen tvil om at Martine legger merke til den, noe som gjør at det blir mer spennede å sitte på potta. En slik har hun hos farmor, mormor og hjemme. Så får vi alle øvd!:)

De siste dagene har vært deilige siden vi har fått sommer.. Men som jeg skrev i forige innlegg er jeg litt sjuk, og ja det henger i enda.. Feberen kommer og går.. Halsen er sår, nesa tett. Så nyser jeg som bare det. Hosten er også ille, jeg kan ligge halve natten å hoste og hoste. Issh.. I går fikk vår velse lille frøken også feber. Kan være hun har blitt smittet av meg, men jeg har også en liten mistanke om urinveisinfeksjon. Hun har mange symptomer på dette.. Så idag har jeg prøvd å ta en prøve av det hun tisser i potta. Men neida, i dag skal hun ikke tisse på potta. Stakars lille jenta har sittet der tålmodig i laang laang tid, mens mor pimper innpå med drikke. Aldri noe gøy når dem små uskyldige er syke, men fytti hvor kosette dem blir. Og det er jo koos! I går lå hun på brystet mitt å slappet av i fler timer.. Fælt å si det, men det er «fordelen» med syke barn. Men hun er nokså krevende når feberen begynner å gå ned (eter febernedsettende). Hun griner å hyler for alt. Tar seg mye på bleia, derfor jeg mistenker UVI. Lukter også litt. Så med ett hode som donker fra før hjelper det ikke stort med en krevende lille snupp. Men vi klarer det sammen, men og hu :) Så er pappan flink til å hjelpe til når han er hjemme fra jobb.

Martine drar teppet over seg, og legger seg tilrette i sofan. Der ligger hun å ser på tv..

Såå beklager kjære leser for lite blogging om dagen, men dere skjønner kansje hvorfor etter dette innlegget? Bare idag har jeg fåt en haug med spm om vi vil være med på stranda, til Brevik å spise is, ut i sola… Har også blitt spurt om å jobbe ikveld.. Men tror nok vi bare må sitte inne å bli friske..:/ Imorgen har jeg bursdag, og jeg skal jobbe ettermiddagen. MÅ bli frisk til imorgen :)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Vi er juni!

 1. Hei:)

  Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og synes det er veldig gøy å lese om deg og dine, og setter pris på de hyppige oppdateringene dine! Da min storesøster var gravid i fjor begynte jeg å søke om graviditet på nettet, og endte til slutt opp på frumaela sin blogg, og derfra fant jeg frem til din:)

  Det jeg virkelig kunne tenke meg var å også kunne lese bryllupsbloggen din ettersom jeg er veldig begeistret for brullyp, og jeg tror jeg hadde hatt stor glede av å lese den også :) Tror du det er mulig? Med tanke på at den er lukket:)

  Hilsen Martine (hehe, jeg liker godt navnet på skjønningen din)

 2. Uffameg… Først… Stakar dere som har blitt syke!! :( Unner ingen det! :(

  Deilig med sommer og grilling – DET unner jeg alle :)

  SÅ flink hun er som sitter på potte. Har tenkt å begynne med Thea snart, men lurer på om vi skal sette henne rett på do – synes potter er så uhygenisk :P Hehe!

 3. uff… stakkars dere to=( hmm.. men du kan jo prøve å ta en urin stix også… for den du bare gni på en tisse våt bleie:/
  håper dere blir fort friske;)
  god bedring til dere begge to=)

  Mange klemmer å tanker fra nina=)

 4. Ja, tiden flyyyr nå! Dere gifter dere og vi flytter :p hehe perfekt timing på flyttinga rett føre bryllupet deres:p Meeen .. Du vet hvor du har meg om du trenger meg snupP!:)
  Og kjole skal vi finne tiluka!:D

 5. Deilig med sommer :o)
  Så flink snuppa er da,som går på potta si. Spennende!
  Om du vil ha tatt en tisseprøve av henne,får du kjøpt sånne «poser» å feste på tissen hennes,som hun kan ha på innsiden av bleien.
  Det måtte vi gjøre her en gang.

  God bedring :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *