Torsdagsettermiddag satte vi kursen mot Larvik for så å ta superspeed ferjen til Danmark. Deilig at det kun tar 3 timer og 3 kvarter til Danmark! Da vi kom frem satte vi på GPSèn og den skulle føre oss rett til hytta som ligger i Sæby. Men neida, litt av noen omveier vi tok ja! Etter mange tlfsamtaler med Øyvind fant vi til slutt frem. Da så vi Norgesflagget som hang ute :) Hahhaa..

Vi kommer inn (klokken var vel ca 23.00?). Jeg venter ivrig på å hilse på Lise, men hvor er hun? Øyvind: Nei Lise er på sykehuset hu. I narkose. Opperere hun nå. Jeg ler… Trodde jo dette var tull. Men neida. Stakar Lise måtte i hu og hast inn på sykehuset og opperere da hun hadde fått bettenelse i blindtarmen. Så da satt vi 3 ganske nervøse sjeler igjen på hytten og kunne ikke gjøre annet enn å vente.

Idag var vi å hentet Lise på sykehuset. Og hun hadde skrevet seg ut. Må si hu er en tøff jente med bein i nesa. Nå er formen fin. Nå drar vi hjem, sier Lise. Klokken var da ca 11. Og for bare 7 timer siden lå hun på opperasjonsbordet. Så idag har vi slappet av og spist en deilig lunch sammen ute på terrasen. For her er det sommer for fult. Men oss jentene måtte jo på nett litt å sjekke oppdates da vettu! Hehe. Så nå skal vi surfe litt og prøve å finne ut litt om hvor ting ligger så vi kan oppleve litt.

Både Martine og Emma storkoser seg. Smiler og ler hele dagen. :)

Bilder og mer updates kommer senere :)

Del innlegget mitt

One thought on “Vi er på ferie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *