og mannen er helt i hundre…

Da vi kjøpte dette huset for 2 år siden gikk vi fra å ha fibernett til å måtte velge noe annet. For her i området hadde dem ikke gravd inn til fibernett. Det var for liten interesse rundt her.. GAH… Så da ble valget canal digital..

En merker forskjell når man går fra fibernett til canal digital nett. Men det har funket greit, og jeg skal ikke klage.. Men her om dagen kom det to hyggelige fyrer på døra som gjerne nå kunne tilby oss fibernett. «JA» sa mannen min uten i det hele tatt å tenke over at dette kanskje var noe vi burde diskutere først.. Haha, nei her var det ikke en diskusjonssak.. Og jeg er forsåvidt enig.. For når vi først har muligheten så selfølgelig vil vi ha fibenett!:)

Få dager etter kom dem igjen på døren og var klare for å grave. Og vips, på en formiddag lå kabelen klar gravd inn på utsiden her..!:) Vi hadde planer om å rette ut grusen og innkjørselen litt her, men har ventet siden vi snart skal drenere.. MEN når jeg kom hjem var jo jobben gjort så fint av gravefolka.. Så da tok vi to fluer i en smekk..:)

Hvilket nettverk har du, og er du fornøyd..?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Vi får fibernett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *