I dag skrev Rebekka ett innlegg om «når det var passelig å pynte til jul». Både jeg og Rebekka er allerede i full julestemning, og begge har bestemt seg for å pynte så raskt som mulig. Her blir det nok pynting fra 1.søndag i advent..:) I den forbindelse må jo det meste være klart til juletiden kommer. Litt kjedelig å måtte begynne med småprosjekter etter en har begynt å pynte..

Ett prosjekt før jul..

Så da fant jeg ut at det var på tide med å oppfriske Herr julenisse. For 1-2 år siden var vi så heldige å få arve en nydelig julenisse av bestefaren til Kristoffer. Den var veldig fin, men noe slitt. Svigermor vet jeg er glad i å pusse og male, så hun gav meg ett oppdrag. Det var å male denne nissen og gjøre den fin igjen. Endelig fikk jeg tid og energi :D

På tide med en oppussing?

Den skal stå utenfor døren med en lykt i handa. Veldig koselig når kvelden og mørke sniker seg innpå nå i julen.

Nissen er ferdig malt..

Så har jeg markert opp hele nissen fra nytt..:)

Har du noen juleprosjekter du ikke har gjort ferdig enda?

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Vi forbereder oss på julen..

  1. Jeg har et lite prosjekt rundt adventsstaken min! Fikk fantastisk inspirasjon i København, og nå har jeg samlet sammen alt jeg trenger til å gjøre det:)

  2. HERLIG å se den:-) Så fin den er blitt :-)) Som du vet er jeg alt i gang………. Julen synes jeg handler om å glede, og der er DU en MESTER!!! Og om man kommer på noe etterhvert så er det ingen krise :-))
    Her vet du at Nisse-hytte står klar første søndag i advent – så kommer all «galskapen» min frem etterhvert. Klem «farmor»

  3. Vi har også sånn nisse! :) Den bor foreløpig i kjelleren sammen med noen andre nisser, men snart så skal han ut å lufte seg :) *hehe* Har ikke noen juleprosjekter enda, men nå må jeg snart få vasket vinduene!!! *haha*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *