Ja nå kan jeg vel si det… Vi skal gifte oss! :) Woho. Etter 2 1/2 år med utsettelse og drøying får vi endelig startet å planlegge. Hele tiden har jeg grugledet meg til å begynne å planlegge. Dette kun fordi jeg er så redd for alt som må planlegges og fikses. Kommer jeg til å klare å planelegge ett helt bryllup alene? Eller meg og Kristoffer da.. Kommer jeg til å huske alt?

Så da startet planleggingen. Og jeg ser jo nå at det er super morsomt! Og så mye meg og Kristoffer egentlig har tenkt klart hvordan vi vil ha det i hodene våres. MORRO!

Så i går (til dere som lurte) var jeg å prøvde brudekjoler! Jiippii.. Var så rart å få på meg en ekte brudekjole for første gang. For en opplevelse! Jeg tenker at brudekjolen er jo noe av det viktigste for oss damer, så jeg får vel komme i gang da det kan ta sin tid å finne en man virkelig faller for. Meg og Lise dro først til Porsgrunn på Ann Zelda. Der kan jeg ikke akkuart storskryte av at vi fikk så super sevice, men helt ok. Var ingen kjoler der som falt i smak, og omtrendt alle kjolene var i str 34. Hmm, hallo? Jeg kommer aldri i verden inn i en kjole i str 34!! Så man får ikke akkuart det den beste følelsen av å gå inn der å skal prøve kjole når bemanningen ikke gidder hjelpe omtrendt, og alle kjolene er barbiesmå. Meg og Lise dro videre til Mettes brudekjoledesign. Vi fikk time litt senere på dagen, og dro tilbake da. Der må jeg si vi ble tatt godt imot. For en hærlig dame! Jeg følte meg som en prinsesse rett og slett, når vi holdt på. Plutselig fikk jeg på meg en kjole (som egentlig ikke var min stil i det hele tatt), og PANG. WOW. WÆÆÆ. Ja, hva mer kan jeg si? ELSK. Så vi får se fremover. Og det blir nettop denne kjolen, eller om jeg finner en annen en. Men det er vel som folk sier? At når man prøver den rette kjolen, så merker man det!?

Ellers om dagen leiter jeg etter lokale som vi kan ha festen i. Planen var å ha det på Langøya hovedgård, men de leide vist ikke ut lengre :( Ellers har jeg pratet med mule varde som heller ikke leier ut lengre. Så om noen har noen flotte tips om noen flotte steder vi kan ha selskapet ville jeg blitt super glad. Noe vi virkelig vil ha er ett lokale som har uteområde og som ligger ved vannet.

Utenom dette graver jeg hjernen min i hvordan jeg vil ha invitasjoner/bordkort/sanghefte/takkekort osv da jeg vil ha alt i samme stilen. Skal prøve å scrappe mesteparten. Så greit å begynne tidlig for å si det sånn. Ellers har vi klart i tankene hvordan vi vil ha mye av det, og hvor vi vil dra på ferie. Så fremover blir det nok litt bryllupsplanleggingsblogging.

Datoen får dere vite senere!;)

Jeg tar imot alt av tips når det gleder bryllup med en stoor takk !:)

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Vi gifter oss!

 1. Nwååå:)det er så koselig å se vennen:)jeg visste det jo jeg,men fytti,er så morro å se at du gelder deg sånn:)er skikkelig glad på dine vegne asså:)<3 dere er jo bare helt fantastiske sammen da:)Lykke til med all planlegging:)

 2. Neste gang skal forloveren være med på brudekjoleprøving også asså:O hehe neida:p

  Sjøterassen er okej plass ja :) Vært der flere ganger selv:)

 3. kjempe morro Veronika! Blir utrolig morsomt å følge deg i planlegginga selvom du kanskje ikke vil avsløre alt.. hehe :)

  dumt dem ikke leier ut der lengre da, men du finner nok den perfekte plassen :)

  Morro å prøve brudekjole da, jeg er sikker på du blir super fin :D

  Kjempe morro at du vil lage det meste selv også, så jeg skjønner du vil begynne tidlig med det :)

  Er det neste sommer dere vil gifte dere ca da eller ? :)

 4. Nå har jeg det!! Sjøterrassen!:) Har du hørt om det? Det er føre Valle, og er en helt nydelig plass, er ved vannet og er nyoppusset der, pluss at de lager maten der også , om ønskelig selvfølgelig;) Der har de alle rettigheter, og det er veldig fint der. Ei venninde hadde det der ifjord, og det er så fint der! ;)Det er egen scene plass til live band der, og bar;) Pluss en stooooor veranda med partytelter:) Der er det plass til mange, og det er jo helt nedatt vannet:) Hvis du lurer på det, og ikke vet veien, så skal jeg forklare deg det:) Det er kjempefint der:) Hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *