Nå skal dere høre her.. Vi bor jo nå i en kjellerleilighet og får derfor litt besøk av litt krypdyr (spes edderkopper).. Æsj! Så jeg fikk min kjære til å lage netting foran soveromsvindu. Ikke tale på om jeg klarer å sove der med tanke på at det kommer edderkopper! Og med vindu igjen klarer vi ikke å sove. Vi har en liftgardin foran vinduet slik at det ikke skal bli så lyst + at det ikke blir for kaldt da..

Idag når jeg skulle jeg ta opp liftgardinen kikket jeg forsiktig inn i vindu om det var noen edderkopper eller noe der. Jeg kikket til høyre.. Deretter til venstre.. HVA VAR DET?? Det lå en sånn klump med no brunt/grønt. Hundebæsj så det ut som. Hva tenkte jeg? Det er ikke mulig for en hund å komme inn i det lille vinduet der. Hmm.. Jeg kikket forsiktig litt nøyere og skvatt til da jeg oppdaget 2 øyne som kikket på meg. VÆÆÆ… Grøsser når jeg skriver dette nå. Og folkens gjett hva det var? Jo en stor fæl PADDE. Er det virkelig mulig? Fy så glad jeg er for at vi tok netting foran vindu ja. Hadde jeg våknet opp med en padde ved siden av meg på puta tror jeg at jeg aldri hadde gått inn i det rommet igjen. Haha.

Nettingen har vi satt godt på så har ikke fjernet den enda. Og gjett hva? Joda padda sitter godt på samme stedet og koser seg enda. Sittet der siden morgningen. Jeg ser jo at den lever, fordi jeg ser dobbelthaka beveger seg. ÆSJ OG FYSJ. Noen andre som har oppleved noe lignende?

Men han var litt søt å da.. Forslag til navn? Hahha… *ler*

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Vi har fått oss «kjæledyr»

  1. haha! stakar.. gått seg vill han a:p Første navnet som slo meg inn var sivert kåre alabama!
    Mens jeg skriver detta så tråkker detjaggu en liten flue over skjermen min her..kanskje det er mat for sivert kåre alabama? haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *