Endelig.. ENDELIG… Fikk vi ny takvifte. Etter nok en kamp og mange mange måneder ventetid + en sak hos forbrukerrådet er ny ventilator i hus. Vi rakk jo ikke bruke ventilatoren mer enn et par ganger før den tok kvelden. Og etter vanvittig lang tid kom endelig ny ventilator på plass. Kristoffer skulle gjøre om på hullet i taket der ventilatoren skulle inn, og det bråkte noe voldsomt!

IMG_7081

Så da rømte vi fra stuen og opp i senga til mamma og pappa. Der lå vi krøllet under dyna og så på barnetv. Jeg syntes barnetv i senga er ekstra koselig! Etter en halvtime sov Matias som en stein, noe jeg egentlig ikke ble overasket over siden han var mye våken i natt.

IMG_7090 IMG_7097

Nå er begge barna i seng, og jeg skal gjøre unna noe jobb før jeg finner senga. I dag lengter jeg etter senga, så da håper jeg at det blir noen flere timer søvn i natt. :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *