fra Norge 29 juli…

Vel, vi rømmer ikke akkurat så langt.. Som jeg skrev i forige innlegg hadde vi tenkt å ta en land weekend i Danmark. Og i dag fikk vi endelig bestilt turen..

Været er jo helt pyton her hjemme, og det er jo stor sjanse for at det pyton i Danmark også.. Men vi krysser fingrene for fint vær. Uansett trenger vi en ferie sammen nå, så bare det å komme seg litt bort sammen gjør nok godt..

Sist vi var på ferie i Danmark dro vi med Lise, Øyvind og Emma. Da var Martine nesten 4 mnd

Vi benyttet oss av « KORT FERIE KORT» fra color line. Etter å ha sjekket litt priser fant vi ut at dette ble rimeligst for oss. Vi valgte 3 netter. Vi drar tidlig på fredag, og får hele fredagen der nede. Turen hjemover blir sent mandagskveld, så da får vi også hele mandagen i Danmark. Selvom det bare er 4 dager får vi iallfall utnyttet dem fult ut..

Kort feire kortet fra color line går ut på at man betaler en fast sum. Man får da tur retur med speedbåten til Danmark. Man får også tilgang til 28 forskjellige overnattingsmuligheter rundt i Danmark. Alt fra hoteller til feriehus ved vannet. Man må selv bestille overnattingsstedene, men man slipper betale noe som helst.. I fastprisen inngår også inngang til 14 attraksjoner. Så kan man bare velge å vrake både før og under reisen..


Vi har nå booket feriehotell rett ved stranda. Det heter «Tranum klit feriehotell». Vi får da en leilighet med kjøkken, bad, stue&spisestue, entre, 2 soverom og terrasse. Stranden nedenfor leiligheten er fantastisk fin!! Hvit fiin sandstrand…


Stranda ved leiligheten. Bilde er lånt herLeilighetene. Inne pg ute basseng. Bilde er lånt her.

Leilighetene.. Bilde er lånt herPlanen foreløpig er å tilbringe tid på stranda og i byen (kanskje vi drar en tur til løkken..?) på fredag og mandag. Lørdag og søndag har vi lyst til å dra på attraksjoner. Vi har tenkt på fårup sommerland og Aalborg zoo. Er været helt grusomt tar vi kanskje en tur på akvariumet i Hirtshals i stedet.. Planlegge gjør vi underveis..


Meg, Kristoffer og Martine på akvariumet i Hirtshals sommeren 09

Aalborg zoo sommeren 09. Et sted jeg GLEDER meg til å besøke igjen..Jeg ser iallefall veldig frem til noen fine dager med familien :)!!

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Vi rømmer..

  1. Ikke gal pris det altså!
    Blir nok nyyydelig med ferie med dine aller beste <3
    Unner jeg dere virkelig søte du!
    Kunne tenkt meg den turen selv ;)

  2. Det hørtes veldig deilig ut :) Vi var i Danmark i fjor og for 3 år siden, har vært i Ree dyrepark, Fårup sommerland, Djurs Sommerland og Aalborg Zoo. Syntes Danmark er gode på fornøyelsesparker :) Håper dere får en kjempe fin tur. (Ps. tror det er meldt fint vær fra onsdag den 27 :D, så da satser vi på det! :D )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *