Hver tirsdag går Martine på kor, og hun stortrives! Jeg har sett en stor utvikling hos henne det siste året. Hun har blitt mye mer frimodig og tøff når det kommer til å synge foran andre. Nå synger hun av full hals, og er kjempe stolt! Sangstemmen hennes har også utviklet seg enormt, og hun klarer nå å treffe de fleste tonene. Noen ganger «glemmer hun seg» og synger i en helt annen tone (om hun er i andre tanker). Men når jeg spør om hun kan synge så bra hun kan, så gir hu på og treffet tonene så det holder! Både lave og høye.

Så blir det spennende å se fremover.. Om interessen for sang fortsetter slik som det gjorde med hennes mor. Jeg gikk jo på musikkskole frem til jeg var ferdig på videregående, og opptrede ofte på konserter. Om hun vil – vil jeg tilby henne et slikt alternativ. Men det er helt opp til henne – hva hun ønsker å prioritere på sin fritid.

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Vil du vite – hvordan det låt?

  1. Hælleminn så skjønt =) Herlige unger du har =)

    Er det sang du har drevet med i alle år på musikkskolen?

  2. Så herlig frøken. Artig med sang. Så moro å høre at ungene i dag også hører det samme som jeg hørte når jeg var lite. Børsdag gjengen er og blir en slager her i huset. Både som barn og som voksne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *