//Samarbeid

Det nærmer seg skole/barnehagestart og det er mye som skal forberedes. Barna har kanskje vokst mye siden våren, og man får seg et sjokk når man tar frem høst/vårdressen for å finne ut at den har blitt alt for liten. I forrige uke var Martine og jeg ute på «skolestartshopping» der hun skulle få lov til å plukke ut skolesekk og noen nye klær. Det var ingen tvil om at det var mange andre der ute som handlet inn til skole/barnehagestart også! Det bugnet av slitne foreldre som gikk å drasset på store bæreposer rundt på kjøpesenteret. De som var så lure at de hadde tatt alle posene i en stor vogn hadde plutselig et problem når de skulle inn i butikker som er laget så smale at man ikke får med vognen inn.

Så hvorfor ikke handle alt på et sted? I en butikk der de har alt man trenger på en plass? Og som er laget for å kunne trille rundt med en stor vogn i hele butikken. Og når handlerunden er ferdig kan du kjøpe med ingrediensene til dagens middag om du ikke har kommet skikkelig inn i «planlegge rutinene» igjen. Ja, jeg snakker selvsagt om Coop OBS! Jeg er nok ikke alene der ute om å elske denne butikken! Og siden det nå er oppstart av både skole og barnehage feirer de dette med de fantastiske

Skjermbilde 2016-08-08 kl. 12.06.13
BARNAS UKER!

Det vil si at Coop OBS har mange gode kampanjer og tilbud på aktuelle varer til barn og familie. De selger mange kjente merkevarer, og produktene er mye snakket om blant foreldre. De tåler den norske kulda, regnet og det er behagelig for barna å ha på. Vi planlegger å ta en tur Coop OBS selv, for å få fylt på med det vi trenger før skole/barnehagestart. Her er hva jeg har planer om å få med meg av tilbudene fra tilbudsavisen:

887350027754
CROCS GUMMISTØVLER 199 kr

565510290902
K
AMIK SHERPAG FRITIDSSKO 499,-

Untitled
COLOR KIDS ALLVÆRSJAKKE 449,-

Untitled1
COLOR KIDS ALLVÆRSBUKSE 399,-

I tillegg til dette hadde jeg planer om å kjøpe inn litt ulltøy fra Pierre Robert, treningsbag til hu mor, samt noen smart store bokser. Disse er SÅ geniale! Vi bruker dem både til oppbevaring hjemme og i båten. Nå i barnas uker er det 30% på disse boksene!

Vinn gavekort på 1000 kr!

Hver gang Coop OBS arrangerer «barnas uker» er de gavemilde og generøse. Derfor deler de også ut gavekort på 1000 kr som du kan bruke på akkurat det du ønsker i butikken deres.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar under. Der forteller du meg hva du ville brukt gavekortet på? Finn inspirasjon fra ukens kundeavis HER

Vinneren trekkes i uke 34

konk-1 copy

Del innlegget mitt

76 thoughts on “VINN 1000 KR //BARNAS UKER

 1. Jeg kunne tenkt meg å brukt gavekortet på
  Janus ridder slitesterk bukse, og jakke :)
  Safa Fantorangen ullbody, med tilhørende strømpebukse og sokker :-)

 2. Om vi skulle være så heldig å vinne gavekort ville vi brukt det på ull, regntøy og støvler til gutta boys??

 3. Jeg venter en liten gutt i november, og et gavekort på obs hadde kommet godt med, da jeg er alene! Trenger blant annet mye ull, klær og utstyr- så det hadde virkelig betydd mye og vunnet! :)

 4. Jeg ville brukt gavekortet på utstyr og interiør i fellesområdene i kollektivet. Nå har vi brukt finn.no og arvet litt «her og der», men vi føler fortsatt at noe mangler for å få det skikkelig trivelig.

 5. Om jeg skulle bli den heldige så vil jeg kjøpe nye høst klær til Vesla.
  Color kids Alværsjakke og Bukse
  Og ville ha kjøpt Croks Støvler.

  Det ville ha vært til stor hjelp ja,så krysser
  Fingrene og håper jeg er heldig.

  Ønsker deg og dine en fin Høst
  Hilsen Monica

 6. Siden lillesøster begynner i bhg i høst, så skulle vi fått fyllt på garderoben hennes til det. Og noen smart store-bokser til både store og små hadde vært greit å ta med. :)

 7. Hadde nok blitt brukt på ulltøy og goretexsko til jenta mi som har hatt sin første uke i bhg denne uka <3

 8. Vis vi vinner ville nok gavekortet blitt brukt på litt forskjellig. Pusser opp rommet til prinsen min, så litt ting til rommet og noen plast kasser.

 9. Jeg ville brukt det på litt nytt til garderoben til den ferske skolejenta vår og litt smått til lillejenta på 11 uker:)

 10. Hadde kommet veldig godt med til lillesnuppa som har strekt seg 15 cm de siste 10 mnd og trenger nytt høst/vintertø

 11. Hei ? Ville brukt pengene på høst og vintertøy til mine gutter . Som dresser , luer , votter og støvler.

 12. Jeg har en seksåring som snart skal begynne på skolen. Har ike kjøpt regntøy og gummistøvler enda. Så dette må handles snart. I tilegg vil jeg også kjøpe undertøy fra piierre Robert,ullundertøy og tøfler:)
  Jeg har også en barnehage gutt som trenger endel ullundertøy også. HÅPER at jeg vinner fordi det er mye som trengs her hos oss:)

 13. Da ville jeg gitt gavekortet til foreldrene mine som er så snille og lar meg bo hjemme foreløpig, og så vet jeg at lillesøsteren min trenger nye hverdagssko :)

 14. Jeg hadde brukt det på regntøy og ulltøy til 3 åringen vår. Hadde 3 åringen fått bestemme selv så hadde alt blitt brukt på tog og duplo!?

 15. Jeg prøver meg på denne gi bort’en?v Jeg hadde kjøpt overgangsko og støvler til jentene mine. Det er noe som alltid trengs i denna heimen.

  • This Jonathan is so dumb.If bombing, kianpdping, armed robbery, stealing and scamming of all types present in Nigeria do not make Nigeria completely unsafe for business and for living, Mr Jonah what do you think will? This president is so shallow and hollow!

  • Letting people know about our success solving the ozone hole would encourage them to support measures to deal with global warming. I think most people accept that (hmein-anducud) global warming is happening, but have no confidence that we can do anything about it without sacrificing most of the global economy.

 16. Jeg ville brukt pengene til gaver til mine tantebarn :) Bor i tr.heim og tantebarna er telemark og vestfold.

 17. Jeg ville brukt penger på gummistøvler, joggesko, utedress og regnvotter til minstejenta. Kommer godt med til barnehagestart til Onsdag ?

 18. Her trenger tvillingene nye støvler, ulltøy og fleece blant annet. Et gavekort hadde kommet godt med når det skal kjøpes dobbelt av alt!

 19. Jeg ville brukt det på yttertøy til babyen min som kommer ila 5 uker nå. Blir alenemor og har ikke så veldig god råd, men ønsker likevel bare å gi det beste til babyen min <3

 20. Jeg venter en liten gutt i november, og et gavekort på obs hadde kommet godt med! Trenger mye ull, klær og utstyr- så det hadde virkelig betydd mye og vunnet det!

 21. Siden vi venter vårt første barn tidlig i september, så ville det nok gått til barneting, som f.eks bleier. Men også kanskje til litt middager fremover, så man slipper å tenke på det den første tiden :)

 22. Oj, det hadde vært noe!!:) Her trenger 6-åringen og 9-åringen både nye sko og nye uteklær, så jeg hadde nok brukt gavekortet på allværsdressene fra Color Kids da jeg har erfart at dette er et supert merke:)
  Men for å si det sånn, det er ikke problem å bruke opp et gavekort på Coop Obs, for en genial butikk!!

 23. Om jeg hadde Vært så heldig og vunnet. Ville jeg brukt gave korte på ute klær og sko til 2 og 7 åringen og ull tøy til minste mann på 7 mnd. Med 3 små i hus blir det mye utgifter. Så det hadde virkelig kommet godt med ??

 24. Jeg ville ha brukt pengene på ullundertøy. Gutten vår har vokst fra alt ullundertøy og høst/vinterklær, så vi går en dyr tid i møte ? Hadde vært helt topp med 1000 kr hos Coop! Liker at de har så godt utvalg!

 25. Jeg ville brukt pengene på regnklær, gummistøvler og ullundertøy til dattera mi på 1 år som nettopp har begynt i barnehagen:)

 26. Ville brukt gavekortet på nye barnehageklær til storebror på 3, han vokser jo som ugress :) De har så mye fint i god kvalitet, så ett gavekort hadde vært midt i blinken. Vi er trofaste Coop obs kunder :)

 27. Jeg ville brukt gavekortet på truser, ull, basis klær, regntøy.. ja så og si alt..! Har ei som har vokst veldig i i sommer..og en som skal begynne i barnehage for første gang. ? hadde hjulpet med et gavekort da..?

 28. Jeg ville brukt pengene på to par med KAMIK SHERPAG FRITIDSSKO. Begge jentene våre trenger nye sko til høsten?

 29. Jeg ville nok brukt det på noe nye regnklær til jenta mi ? guttungen skulle hatt seg nye treningsklær og lillebabyen min på 3 mnd hadde blitt glad for litt ny ull til høsten ?

 30. Jeg ville brukt gavekortet på gode fritidssko til mine 3 barn som elsker å være med på fjellturer og turer i skog og mark

 31. Hei på deg!
  Jeg har ett vennepar med en gutt på 2.5 år. De har hatt mye på seg siste årene. Økonomien er ikke så god. Jeg ville gitt disse gavekortet for kjøp av klær til småen
  Hilsen Lisa

 32. Ååhh.. ? Har igrun masse det kunne blitt brukt om jeg hadde vunnet.. Minstemann trenger gummistøvler og regntøy til bhg.. og begge barna trenger fritids sko:) Så skal vi jo pusse opp i høst så gavekort hadde kommet godt med til f.eks maling og gulv ???

 33. Om jeg hadde vunnet skulle jeg brukt gavekortet på nye ullklær til ungene. De har vokst ut av absolutt alt nå så det hadde vært til stor hjelp om vi hadde vunnet??

  • So true that getting out of the house is important, even if it means facing the masses! I heard that once you approach your due date you often just want to get the show on the road and that is just how I feel! Good luck, I hope your little one is not too comobrtafle and that your home birth comes off as planned too.

 34. Ville brukt det på klær til skole Start ??vokst ut av det han hadde, så her trengs det masse nye ute klær/sko?

 35. Jeg ville brukt det på barnehageklær til jenta mi på 2 år :) Hun trenger omtrent alt av uteklær nå så det ville hjulpet mye med et gavekort ! :):)

 36. Hei ? Jeg ville helt klart brukt gavekortet på nye sko og jakker til skolestart/ barnehagestart. Masse fint her. Mvh Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *