Torsdag var det tid for en nok en «klubbkveld» med jentene. Denne gangen ble det ikke fler enn meg og Anne.. Men kjempe koselig fordi da! Vi hadde blitt invitert på VIP kveld på Gina Tricot, så avgårde vi dro! Jeg så for meg stappfull butikk, lange trange køer for å prøve noe, lang kø for å betale, en sliten arm etter å ha holdt alt i timesvis. Men neida.. Hva kom vi til? En nydelig klesbutikk med masse gode tilbud, og vanlig folkemengde. Ikke vet jeg hvorfor det ikke var folk der? Kansje ikke folk har fått det med seg? Uansett var det 20% på alt i butikken. Og det vil da si billig, siden det er billig der fra før! Vi koset oss masse med å prøve ut en haug med klær! Så var det bare det å pelle ut hva som skulle i «ha» haugen, og hva som skulle i «ikke ha» haugen..

Anne og Vero på Gina!


Klar for fotosession? En liten smakebit!

Jeg kjøpte noe småtteri, og det skal dere få se senere! Meg og Anne har nemlig hatt en liten fotosession som dere skal få se!:) Men enn så lenge kan dere jo kose dere med noe av det som ble prøvd, men ikke tatt med hjem. Oppdaget nå når jeg skulle legge ut bildene at vi ikke tok noen bilder av Anne i «ikke ha» klærne! Bare med «ha» klærne. Så da får dere kose dere med kun bilder av meg da… Huh…


Bilde nr 1: Silkeskjorte med knytebånd rundt. Grå jakke inntill. Bilde nr 2: Tigerkjole.. Raaw..


2 kjoler jeg prøvde ut som kunne passet til «julesesesongen».


Denne syntes jeg var så søt! Men har endel av disse typer topper. Den er litt mer rød i virkeligheten da. Julerød..

En liten ting som er litt artig! Jeg og Anne var egentlig ganske så ulike da vi ble kjent for 5 år siden! Vi feiret faktisk 5års «kjennehverandre» dag denne torsdagen! Så gratulerer til oss. Men ettersom tiden har gått har vi blitt bedre og bedre venner, og også etterhvert forandret oss endel. Og nå har vi vel kansje forandret oss endel, så tilsammen er vi blitt ganske så like. Tro meg! Helt ubevist.. Men sånn er det når man er hos frisøren sammen, fikser håret sammen, kjøper klær og sminke sammen osv. Så når vi er ute blandt andre får vi hele tiden høre at vi er så like! Dette ser ikke vi helt selv, men i går måtte jeg le! For når Anne hentet meg kikket vi på hverandre, og hva ser vi? Joda begge to har flette på siden (noe vi omtrendt aldri har), begge har svart singlet og lys olavbukse/tights. Jeg har svarte støveletter, og tilfeldigvis hadde ikke Anne dette i dag. Men samme svarte skinnjakke, og ja.. Trenger jeg si mer? Hehe!


Neiimen, like vi? Hmm, hva syntes dere?

Jeg er sååå glad i den jenta alså!

Så avslutter vi med ett tullebilde. Hihi. Peace out!

Del innlegget mitt

One thought on “VIP kveld på Gina Tricot

  1. Var veeldig kosli denne dagen! Og flaks at jeg kom på at dette var første dagen vi møttes! hehe..husker GODT den første samtalen ja! hahaa.. Det ingen skulle tru at kunne vore sanninga! hehe..ELSK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *