Da har jeg og Anne invistert i noe nytt. Nemlig en volumtang. Dette var på tilbud for en stund tilbake, og siden vi nesten alltid steller oss sammen når vi skal noe spleiset vi på den. Jeg la den i skapet og vips så forsvant den ut av huet mitt. Her om dagen så jeg den igjen, og fant ut at nå var det på tide å prøve den. Her er resultatet:

Okey. Ler meg ihjel av bildet. Men overse det rare ansiktet mitt her. Her ser dere hvor flatt mitt hår er når jeg har kommet ut av dusjen og fønet det. Det ligger omtrendt klistra inntill hodet mitt. Huff, så irriterende.

Først retter jeg det alltid ut. Jeg har ikke krøllet hår, men litt naturlig fall. Og får å få det helt rett i tuppene og får å få frem at håret er klipt oppover retter jeg det ut.

Deretter tar jeg opp håret og tar frem en og en del for å få «kreppet» alt håret innerst mot hodebunn.

Sånn ble resultatet. Her har jeg da brukt tanga på hele håret. Ca 2-3 cm fra hodebunnen og ut. Vil du ha mindre volum tar du kun 1-2 cm. Vil du ha mer kan du legge på enda fler cm. Må også legge til at jeg her har fikset det litt med styling og spray da.

Dette brukte jeg:

Phillips rettetang og volumtang. Her ser du hvor liten volumtangen var.


KMS hairplay paste up spray og define hårspray.

Min konklusjon

Denne funket jo. Jeg fikk mer volum i håret. Men helt ærlig syntes jeg en helt vanlig kreppetang gjør jobben bedre. Denne gav så små krepper at håret bare så flisete og slitt ut der det var «kreppet». Håret ble også litt elektrisk. Så dersom du har en vanlig kreppetang fuker den vell så bra. Men jeg skal nok prøve denne noenganger til før jeg sier at jeg ikke er helt fornøyd. Kan jo hende den er bedre neste gang vettu?
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Volumtang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *