I dag er jo den store kjærlighetsdagen! Noen elsker den, mens andre hater den..

Jeg derimot er stor fan av denne dagen. Men jeg syntes derimot denne dagen handler om å sette av en dag til sin kjære. Gjøre noe spesielt. Vise litt ekstra oppmerksomhet og kjærlighet. Ha litt spenning i kroppen, da man ikke vet hva som venter.. På en annen side er vi ikke så opptatt av å gi hverandre kjempe dyre gaver her i heimen på denne dagen. Det viktigste er jo å bruke tid og energi på hverandre, men det skader jo ikke med en liten oppmerksomhet?

Jeg har sett en veldig romantisk side av min kjære i dag :) Mer om det kommer senere…. For som skrevet over skal denne kvelden brukes med min aller kjæreste! Martine er på overnattingsbesøk hos sine besteforeldre, så denne kvelden er kun meg og Kristoffer sin… Deilig det innimellom..

Ha en flott dag med dine kjæreste..:)

I gode og onde dager..:) Faktisk 2 år siden dette bilde ble tatt!
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Will you be my valentine?

  1. Så koselig :) Her i huset gikk valentinsdagen som alle andre dager, men vi prøver å kose oss sammen – som kjærester – de kveldene vi er hjemme begge to og godt er det i en travel hverdag :)

  2. Så fint bilde♥
    Helt enig med deg. Vi feirer absolutt ikke denne dagen. Men vi har kost oss litt ekstra (nyvasket godtluktende hus, unger tidlig hjem fra bhg, deilig middag med tente lys, dessert, og hjertesjokolade til kaffen;) Sånn med å overraske med f.eks blomster, det gjør vi på dager da ingen forventer det, og det blir ekstra koselig:)) Ha en nydelig kveld sammen med din kjære! Klem♥

  3. åååh så koselig<3 valentinsdagen er helt spesiell her også. En dag som absolutt nytes med våre kjære rundt oss. kos dere masse og nyt kvelden sammen <3 happy valentinesday! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *